Jump to content

[Weap] Red weapons pack

Hazaard
 Share

Recommended Posts

Acu' ceva vreme am cautat aceste arme si le folosesc de o perioada si am primit destule pm-uri daca le dau, asa ca m-am gandit sa le postez aici.

Video

Link downloadhttp://www60.zippyshare.com/v/hysl62j4/file.html

Nu stiu daca au mai fost postate sau de cine sunt facute.

Am primit cateva pm-uri daca dau armele si m-am gandit sa le postez, le folosesc doar pentru m4 si deagle. :(

Sper sa va placa.

+1 Frumixe

wa , voi pentru ce mai postat moduri arme ? Eu pun pariu cu tine pe 100kk red , ca daca armele astea nu mai sunt postate , poate nu cu aceeasi culoare , dar mai sunt ! 

Sa plictisit lumea de ele , adica eu unu'l m'am plictisit sa vad aceleasi arme de 1000 de ori unele semanand foarte mult si altele doar culoare schimbata .

Oricum GG pt munca depusa .

wa , voi pentru ce mai postat moduri arme ? Eu pun pariu cu tine pe 100kk red , ca daca armele astea nu mai sunt postate , poate nu cu aceeasi culoare , dar mai sunt ! 

Sa plictisit lumea de ele , adica eu unu'l m'am plictisit sa vad aceleasi arme de 1000 de ori unele semanand foarte mult si altele doar culoare schimbata .

Oricum GG pt munca depusa .

Ba Giolgau lesinat 2k15, am si specificat acolo ca nu stiu daca au mai fost postate.

Ai vrut sa pari inteligent cu acest post?

Nu esti in stare sa scrii corect si plangi pe aici

*Lacrima*

Edited by AIM.SEZ

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.