Jump to content

Cerere Lider Carl.

Fade

Recommended Posts

Nickname pe server: Carl.

Ore jucate pe server: 1
De cat timp joci pe server:  1h

Varsta reala:15
Ce alte jocuri mai joc?: Nimic.
Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea de drept, vreau să fiu ceva în viață.

Cea mai mare realizare pe bugged:  -
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:  Să îi respect, dar și ei pe mine.
Ai citit regulamentul liderilor?: Cu siguranță!
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): facțiunea - timpul petrecut 0days 0hours 0minutes 0secundes.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:  - - - - - - - - - - - - - - 
Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: NIMIC ! E PERFECT !
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Doresc functia de Lider deoarece vreau sa ridic factiunea si sa demonstrez tuturor ca se pot baza pe mine si sunt o persoana serioasa. Stiu sa coordonez o echipa, ma descurc foarte bine in situatii grele, am o experienta destul de mare în instructori si ma pricep destul de bine la licențe.In primul rand vreau sa va spun ca la aceasta factiune n-am detinut niciodata functia de lider sau macar rank 6, asta e si primul motiv pentru care aplic, ma atrage foarte mult factiunea in sine, mi-am dorit foarte mult sa devin lider la aceasta. Un alt motiv este pentru ca vreau s-o iau de la 0, sa-mi cladesc eu singur o echipa buna, cu membri capabili si dorinici sa avem rezultate cat mai bune.Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu lider la o factiune , in special o facțiune care oferă licențe .Nu ma cred mai bun decat alti, fiecare este bun in felul lui de a fi.Voi face Sedinte saptamanale si salariile vor fii stabilite in functie de rank.Nu am sa renunt la functia de lider niciodata, doar daca se va da wipe sau daca plec undeva in aceasta vacanta . A fi promovat la gradul de RPG-LEADER inseamna ceva incredibil pentru mine , de nedescris , niciodata nu am avut lider pe HP , si , pentru mine aceasta factiune inseamana mult.

Facțiunea dorită : School Instructors Los Santos.

O scurtă auto-caracterizare:Salut! Ma numesc Ionut Benea, am 15 ani si locuiesc în orasul Ineu judetul Arad, oras frumos, mare si plin de fete frumoase. Învat la Scoala Mihai Viteazul, unul dintre cele mai bune si frumoase scoale din oras, parerea mea . Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Nu îmi place sa intru în probleme sau sa ma cert . Stiu ce este respectul, ce înseamna a îti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". îmi iubesc familia si tin la prietenii mei. îmi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar în timpul liber îmi place sa ma joc un joc multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, la un fotbal sau biliard... îmi place sa duc treburile pana la bun sfârsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa îmi organizez planurile din timp. îmi place sa ascult muzica si sa vizionez multe filme. Genurile mele preferate de muzica sunt, pop, rap, hip hop deoarece le gasesc relaxante. îmi plac filmele de actiune, SF-urile si comediile. Nu prea m-am omorat niciodata cu lectura, îmi plac mai mult filmele deoarece în carti sunt prea multe pasaje descriptive, iar pe mine unele detalii mi se par nesemnificative, dar nu toate. Nu zic ca nu citesc, nu, ci doar ca filmele mi se par mai interesante, iar noi in acestea avand posibilitatea sa dam atentie doar detaliilor care ne intereseaza pe noi mai mult, multi avand aceeasi parere. Ca sport prefer, desigur,Fotbalul. Imi place sa-mi fac noi prieteni si sa invat din greseli. Rareori ma supar sau ma enervez. Amuzamentul este unul din hobby-urile mele, am simtul umorului, dar niciodata nu intrec masura cu gluma. Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva. Ma integrez foarte repede in colectiv. Hobby-ul meu in ultimul timp a fost SA:MP-ul. In afara de SA:MP ma mai joc Counter-Strike respectiv NFS World, in general jocuri multiplayer pe care le pot juca impreuna cu prietenii mei. Sunt o persoana de incredere si comunicativa. Sunt mereu dispus sa sa invat lucruri noi. Nu îmi plac minciuniule, mincinosii sau pacalicii. Sunt un tip foarte energic si vesel. Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent cine este. îmi place sa ajut pe fiecare cum pot. Am multi prieteni de treaba , alaturi de care ma simt bine si în largul meu. înainte de a face ceva, mai întai ascult parerile fiecaruia, iar abia apoi fac ce consider ca trebuie facut. Apreciez ajutorul primit de fiecare data si niciodata nu uit ca l-am primit. Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a ii multumi pe cei din jur si, totodata, si pe mine. Pe oriunde merg incerc sa las o impresia cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine. Ca planuri de viitor, am de gand ca mai intai sa termin scoala , sa intru la un liceu bun si dupa sa dupa într-o facultate. Cam atat am avut de spus despre mine, iar restul detaliilor despre mine pe care le-am omis le veti putea observa in-game. Acesta sunt eu, Ionuț!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.