Jump to content

Vand casa medium de lux pe VineWood [/findhouse 3]

Ionut Kojocaru
 Share

Recommended Posts

Nick pe server: Grasul
Level: 38
Preţ: 400,000,000$ negociabil

Poze: Puteti merge la [/findhouse 3] in joc si vedeti acolo cum arata. Are 4 camere, pe hol are marmura, in sufragerie si bucatarie are mocheta catifelata la atingere, in dormitorul din stanga are parchet fin la atingere, iar in cel din capatul holului are mocheta catifelata. Casa este de lux cu alte cuvinte.
Alte detalii: Are parcarea destul de mare (Imi incap lejer 7-8 masini), pe casa 2-3 elicoptere etc. Pe langa casa, daca coborati dealul veti gasi o alta parcare care este si mai mare decat curtea casei si unde va puteti lasa masinile, fara vreo grija. Pe langa acestea este foarte bine pozitionata, fiind aproape de Burger VineWood, 24/7 de langa Peco Principal, Peco Principal LS, PNS Central., Tuning LS Transferder. Ziua am peste 15 chiriasi on fara sas cersesc ca altii chiriasi. Eu am vrut liniste la casa si nu prea mi-am cautat chiriasi, cei care ii am, au venit singuri si respecta regulile impuse de mine pentru a putea sta la casa.

Edited by Grasul_XXL

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.