Jump to content

Retragere - Ma(n)1ak

Sycer.
 Share

Recommended Posts

Nickname: Ma(n)1ak
Serverul pe care ai jucat?: blue, doar e baza.
De ce ai ales sa te retragi?: Deoarece am realizat ca sau inmultit 'copilasii' pe blue, tot felu de copi, pe care cand ii vezi te apuca nervi, merg cum vor ei (contra-sens), fac ce vor ei (death-match), se simt ca la ei acasa (injura) si alt motiv este caci virgula, contu Ma(n)1ak mi-a fost spart (de mistery).. Deci, daca vedeti on contu, nu sunt eu...
Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Daca as primi contu inapoi :-?.
Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, posibil sa joc pe alt server. Pai, nu e nimic diferit, are aproape GM-ul ca buGGed, dar ca acolo mai am prieteni, nu-s copii, fiecare este constient de ce face si .... nush... dar posibil sa ma las si de samp..
Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Cu absolut toti m-am inteles...Ii am la semnatura pe cativa dintre ei. Stiu ca posibil sa fi uitat pe cineva, si imi pare rau, dar barim ma bucur enorm de tare ca v-am intalnit. Cei pe care i-am cunoscut si mi-au acordat de fiecare data sansa in orice factiune, #RESPECT...
Cei care m-ati cunoscut, va urez multa sanatate si bucurie..
Ai altceva de adaugat?: Nu cred.. Sper sa iau contu inapoi. Si nu sufar dupa el cum zic alti, mai am un cont pe care joc rar, dar astept sa fac rank 3 si bag demisia.. Bafta!

Edited by Man1ak

succes wa.

Ms, cred ca revin pe blue cu contu sycer :))

nu ma pot lasa...

Hai pe Green, am eu cont sa iti dau.

SMS pe privat :>

Tu ejti nebon.. Nu te lasa waah.. Ramane cum am stabilit, no?

Ce-am stabilit? :))))

Bafta frate!

Mersi ca mi-ai fost alaturi si la bine, si la greu. Pacat ca s-a sfarsit asa cu contu Ma(n)1ak..

Bafta!

La fel ce i-am zis lu DeVon. #RESPECT la voi 2.

Bafta pisi. Ne mai auzim noi, nu te las cu una cu doua.

Pisi, vesti bune, mai joc pe sycer. :* :o3 miaw  .omg.  :gs:  :samp: