Bubi Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 (edited) Acest mod îlocuieşte Fist-ul din joc, adică acel pumn de sus din dreapta. Link de download. Poze. Pentru instalarea acestora aveţi nevoie de programul Thx Workshop, pe care îl luaţi de aici. Luaţi versiunea 5.0. Deschideţi programul Txd Workshop, da-ţi pe "File" după "Open" şi selectaţi "hud.txd" care se găseşte în folderul principal GTA San Andreas la "Models". După ce aţi făcut ce v-am spus mai sus, acum căutaţi mai jos, e chiar pen-ultimul, unde scrie "fist". Da-ţi click pe el, apoi "Import" şi selecta-ţi-vă "fist-ul" dorit. După ce aţi terminat îi da-ţi "Save". Sper că v-au plăcut aceste "mici" fist-uri. Nu uitaţi de . Edited July 31, 2015 by .Catalin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nni Grosu Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Au mai fost postate.Ce fac unii.. ptr +1.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 31, 2015 Author Share Posted July 31, 2015 Au mai fost postate. Ce fac unii.. ptr +1.. Arată-mi unde au mai fost postate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ady_ady Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Arată-mi unde au mai fost postate. Au mai fost postate eu am acest pack de mult timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aatrox Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Au mai fost postate. Ce fac unii.. ptr +1.. Au mai fost postate =)), normal ca au fost. Daca, cauti le gasesti, keep calm. http://forum.bugged.ro/topic/72611-icon-fist-pack/- Uite unu din 2014, aprilie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephenson Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Au mai fost postate .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Acest mod îlocuieşte Fist-ul din joc, adică acel pumn de sus din dreapta. Link de download. Poze. Pentru instalarea acestora aveţi nevoie de programul Thx Workshop, pe care îl luaţi de aici. Luaţi versiunea 5.0. Deschideţi programul Txd Workshop, da-ţi pe "File" după "Open" şi selectaţi "hud.txd" care se găseşte în folderul principal GTA San Andreas la "Models". După ce aţi făcut ce v-am spus mai sus, acum căutaţi mai jos, e chiar pen-ultimul, unde scrie "fist". Da-ţi click pe el, apoi "Import" şi selecta-ţi-vă "fist-ul" dorit. După ce aţi terminat îi da-ţi "Save". Sper că v-au plăcut aceste "mici" fist-uri. Nu uitaţi de . Sa zic +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts