Jump to content

Cel mai bun 'bizz' Romanesc!

Martaz.
 Share

Recommended Posts

Subiect-ul video-ului: De cand am vazut ce fac acesti baieti..mi-au castigat RESPECTUL din prima secunda. (jur)

Imi plac jucatorii de acest gen care "promoveaza" RolePlay-ul si fac, ca jocul sa fie cat mai real.

M-am gandit si eu..si-am spus ca trebuie sa-i ajut intr-un anumit fel, si cu bani / si cu reclama si cateva clipulete, care sper sa faca 'cinste' pe youtube si sa vada intreaga 'lume' ce jucatori avem 'noi' pe server.. :))

Eu am sa-i 'promovez' in continuare.

Merita!

O scurta prezentare: up.

Link catre filmulet:

• Upvote 6

Subiect-ul video-ului: De cand am vazut ce fac acesti baieti..mi-au castigat RESPECTUL din prima secunda. (jur)

Imi plac jucatorii de acest gen care "promoveaza" RolePlay-ul si fac, ca jocul sa fie cat mai real.

M-am gandit si eu..si-am spus ca trebuie sa-i ajut intr-un anumit fel, si cu bani / si cu reclama si cateva clipulete, care sper sa faca 'cinste' pe youtube si sa vada intreaga 'lume' ce jucatori avem 'noi' pe server.. :))

Eu am sa-i 'promovez' in continuare.

Merita!

O scurta prezentare: up.

Link catre filmulet:

GG:D

• Upvote 2

AdmiraL se pare ca vom avea nevoie de multe piese zilele astea. Ai mai vorbit cu importatorul German ? :))

P.S: Pacat ca sunt ratati care ne copiaza.

Keep calm. De promovare se ocupa MARTAZEW, de concurenta ma ocup eu ;)

AdmiraL se pare ca vom avea nevoie de multe piese zilele astea. Ai mai vorbit cu importatorul German ? :))

P.S: Pacat ca sunt ratati care ne copiaza.

Nu trebuie sa-i faci/facem ratati :)

Atata timp cat ideea voastra a fost foarte buna, eu chiar ma bucur ca lumea se inspira de la voi :) si promoveaza mai mult RP-ul adevarat.

PS: Eu am sa va 'promovez' pe toti, nu conteaza "concurenta" dintre voi, nici nu trebuie sa existe.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.