Oliwer Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Nickname: Oliwer Serverul pe care joci: Ma voi apuca de serverul blue.bugged.ro. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru ca e un server care merita. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la Awake. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da, am mai jucat pe R**(nu intentionez sa fac reclama). In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Doresc in factiunea School Instructors LS/LV/SF, pentru ca e cea mai "banoasa" si dupa mine, este o factiune respectata. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 13 ani si locuiesc in Oravita. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, si urmeaza clasa a VII-a. Care este serialul tau preferat?: Nu urmaresc. Ce alte jocuri joci?: Mai joc si CS + Metin(Metin mai putin). Ai altceva de adaugat?: Da, sper sa ne intelegem si pana data viitoare, va salut! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio_Miccollis Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Nickname: Oliwer Serverul pe care joci: Ma voi apuca de serverul blue.bugged.ro. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru ca e un server care merita. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la Awake. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da, am mai jucat pe R**(nu intentionez sa fac reclama). In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Doresc in factiunea School Instructors LS/LV/SF, pentru ca e cea mai "banoasa" si dupa mine, este o factiune respectata. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 13 ani si locuiesc in Oravita. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, si urmeaza clasa a VII-a. Care este serialul tau preferat?: Nu urmaresc. Ce alte jocuri joci?: Mai joc si CS + Metin(Metin mai putin). Ai altceva de adaugat?: Da, sper sa ne intelegem si pana data viitoare, va salut! bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolazio Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Bine-ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts