CostyNNN Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 (edited) Nume pe server: CostynPC Level: 17 Ore jucate pe server: Am 154 ore jucate pe server. Vechime pe server: 2 luni si 10 zile Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare a mea pe bugged este ca fac parte din Hitman Agency la un level destul de scazut. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu am avut ban. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/CostyNPC Poza cu invitatia: http://i.imgur.com/odCmzhp.jpg Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Il cunosc decat pe Spartan dar pe parcurs daca o sa intru o sa ma cunosc cu toti membrii clanului. Planuri de viitor pe server: Planurile mele pe viitor sunt sa raman Hitman Agency cat mai mult si sa obtin un rank cat mai mare in aceasta factiune. Prenume: Costin Varsta reala: 17 Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Costin si locuiesc in orasul Slobozia. Sunt un baiat de treaba cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Nu imi place sa creez conflicte sau sa fac parte din ele. Imi place sa ma joc Fotball si Sa-Mp. In timpul zilei prefer sa joc Sa-Mp ca pe seara sa pot iesii in oras cu prietenii. Planuri de viitor: In viitor vreau sa fac varsta de 18 ani sa iau permisul iar pe parcurs sa termin scoala sa iau bacul si sa merg la o facultate de Sport prin Constanta pentru ca sunt la un Liceu cu program Sportiv si prefer sa continui in domeniul acesta. Edited August 3, 2015 by xProKiLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fielddone2 Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Varasciuc Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhenomeN. Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Neutru, nu te cunosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 (edited) Neutru, respins. Edited August 1, 2015 by PHX.AlloweD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Neutru, respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProkiLL Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts