KroTeK. Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 (edited) Salut BuggeD. Eu sunt KROTEK. si astazi o sa va prezint o tinta facuta de mine. (Sa nu aud ca este luata de pe nustiu ce site. Este o creatie proprie). Astept parerile voastre cat si critici. Sunt la inceput, doar astazi m-am apucat sa le fac. Video cu tinta:https://www.youtube.com/watch?v=lXJRZXWnSec&feature=youtu.be Download: Daca v-a placut tinta nu ezitati sa-mi da-ti +1. Edited August 1, 2015 by KroTeK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammondBukhamseen Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Este luata de pe nu stiu ce site =))))))))))))))))) gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroTeK. Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 Este luata de pe nu stiu ce site =))))))))))))))))) gj Nu, nu e luata :) Mersii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAlexo Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 E greu sa bagi o tinta si sa o colorezi dude? Fa o tinta de la 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroTeK. Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 (edited) E greu sa bagi o tinta si sa o colorezi dude? Fa o tinta de la 0. E de la 0...am luat tinta default si m-am tot chinuit cu PScs6 pentru ca de astazi am inceput sa lucrez cu PS m-am uitat la foarte multe tutoriale si mi-a iesit tinta asta. Edited August 1, 2015 by KroTeK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAlexo Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 E de la 0...am luat tinta default si m-am tot chinuit cu PScs6 pentru ca de astazi am inceput sa lucrez cu PS m-am uitat la foarte multe tutoriale si mi-a iesit tinta asta. Frate lucrez si eu in Photoshop CS6, stiu si eu cu ce se manca, iei o tinta apoi faci un new layer si faci peste aia, apoi stergi bg-ul si pac tinta facuta '' de mine de la 0, m-am uitat la EN tutoriale si mi-a iesit acesta creatie" ii zic eu ca mai mult de 2 minute nu ti-a luat, pentru ca asa se fac tintele, toata tintele sunt la fel, la fel trag, doar ca au alt aspect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroTeK. Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 Frate lucrez si eu in Photoshop CS6, stiu si eu cu ce se manca, iei o tinta apoi faci un new layer si faci peste aia, apoi stergi bg-ul si pac tinta facuta '' de mine de la 0, m-am uitat la EN tutoriale si mi-a iesit acesta creatie" ii zic eu ca mai mult de 2 minute nu ti-a luat, pentru ca asa se fac tintele, toata tintele sunt la fel, la fel trag, doar ca au alt aspect. Cum zici tu. Cum am zis, astept pareri cat si critici, sunt nou la acest capitol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullet_MoNsT3R Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 M-ai uimit de la cealaltă, văd că le schimbii ca pe chiloți, ce dracu' mă, faceți bă ceva util, că nu țintele sau SAMP-UL vă dau viață, vă fac oameni, e un joc pentru relaxare, dar văd că deja vă ia obsesia, toate câcaturile, învață ceva util, nu să faci o țintă, că la școală e vai de mama voastră. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroTeK. Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 (edited) M-ai uimit de la cealaltă, văd că le schimbii ca pe chiloți, ce dracu' mă, faceți bă ceva util, că nu țintele sau SAMP-UL vă dau viață, vă fac oameni, e un joc pentru relaxare, dar văd că deja vă ia obsesia, toate câcaturile, învață ceva util, nu să faci o țintă, că la școală e vai de mama voastră. Retin sa iti zic ca la scoala am doar medii de 10, asta e o relaxare ce fac eu, decat sa ma droghez si toate porcariile mai bine fac tinte, Edited August 1, 2015 by KroTeK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts