Jump to content

DrugDealer:Un job deosebit.

Skorpionus
 Share

Recommended Posts

Eu acuma ceva timp,m-am hotorat sa incerc jobul de drug dealer,jobul consta in a cumpara droguri cu 1000 de dolari pe gram,si a le vinde altor jucatori,eu le vindeam mereu cu pret dublu,si chiar mergea,drogurile erau folosite de jucatori prin comanda /usedrugs si jucatorul ramanea nemiscat timp de 30 de secunde,dupa care drogurile ii reincarcau viata la maxim,pentru mine jobul a fost unul deosebit,in primul rand trebuia sa gasesc un cumparator pentru droguri,ceea ce era destul de greu,caci sunt cei care nu vor,si cei care habar nu au ce is alea droguri,si cei care is ca sa o zicem frumos "nu-tocmai-inteligenti",ultima categorie era ceea care nu is vedea de treaba,ca sa va fac un exemplu,ziua trecuta incercasem sa vand cateva droguri unui player,dar acesta cand m-o intrebat pretul a si scos telefonul si o sunat la 112 ca sa ma reclame ca vindeam "zapada",deci vanzarea drogurilor consta si in abilitatea de a fugi de politisti,dar mi s-o intamplat si ca chiar politistii cumparau droguri,nu este chiar cel mai banos job,dar daca va plictisiti, acesta este destul de bun ca sa mai schimbati rutina zilnica. ;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.