cRy. Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Nickname: cRy. Serverul pe care joci: Green Bugged sau Blue Bugged. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru ca este cea mai mare comunitate de SAMP din Romania si imi place mult ca am cu cine juca zi si noapte. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la prieteni si de pe site-uri si forum-uri diferite Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da am jucat pe multe servere si nu vreau sa dau nume ca nu e frumos. Nu mi-a placut la ele ca mereu se gasea unu sa te omoare sau sa te injure fara motiv.. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: As dori in Hitman Agency sau intr-o mafie deoarece imi plac filmele de actiune. In special cele cu assasini si cu multe crime. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am varsta de 14 ani si locuiesc in orasul Barlad. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev si sunt in clasa a VIII-a Care este serialul tau preferat?: Nu am un serial preferat dar imi plac unele telenovele. Ce alte jocuri joci?: Mai joc Minecraft uneori si atat deoarece celelalte nu prea imi plac. Ai altceva de adaugat?: Sper sa ma distrez alaturi de voi. Bine ai venit pe Bugged. Bine ai venit. Scuzatima sunt la un prieten acasa si ne-am hotarat sa ne apucam de Bugged si a vrut sa dea reply cu "Bine ai venit" si s-a pus reply-ul la post.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuSiC. Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collapse Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts