L I V I U Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 (edited) Nume pe server: liviu97a Level: 28. Ore jucate pe server: 567. Vechime pe server: Doi ani, dar am avut o pauza de un an. Motiv: PC slab. Cea mai mare realizare pe bugged: Acceptarea in factiuni. Ai avut vreodata ban? : Nu am fost niciodata banat. Link-ul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/liviu97a Poza cu invitatia: http://imgur.com/Ln3HIQL Membri pe care ii cunosti in Phalanx: 0xigen, SfanTu, Fielddone2, Yasahiro, HateMe[]. Planuri de viitor pe server: As vrea sa fiu acceptat in Taxi si LSPD, sa am rank 5 in toate, un FH bun si poate si helper. Prenume: Liviu - Petrisor Varsta reala: 18 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat civilizat, cu simtul umorului, limitat, prietenos, muncitor, foarte insistent, perseverent, imi place ca tot ce fac sa iasa ca la carte, respect pe cine ma respecta, imi place sa scriu corect gramatical si nu suport oamenii cu doua fete. Ma integrez rapid in orice grup, imi place sa muncesc in echipa si sa reusesc in orice. Imi place sa citesc carti, imi plac jocurile video, ciclismul, pescuitul si badminton-ul. Mi-ar place sa fiu acceptat. Bafta. Planuri de viitor: Nu prea imi fac planuri de viitor, dar imi doresc sa fiu admis la facultate, sa o termin, sa imi gasesc un loc de munca bine platit, sa imi cumpar o masina si sa imi intemeiez o familie. Dupa asta, mai vad. Edited August 3, 2015 by xProKiLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Neutru. -Nu te cunosc. -Prea putine ore jucate la level-ul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 (edited) Neutru - Nu te cunosc, prea putine ore jucate, Faction History cam micut, 1/3 warns. Edited August 2, 2015 by ThatGuy.GFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Varasciuc Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOMasTerOo Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Ai acumulat 3 voturi Neutre -> Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Motivul mai sus. .t/c. Edited August 3, 2015 by PHX.AlloweD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProkiLL Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts