Jump to content

Service " La Rilota"

AirSurfer
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor.

De spatmana viitoare va Instintez ca se va deschide un nou Service& Spalatorie numit la Rilota. Va fi amplasat chiar langa Benzinaria de la Trucker. 

Preturi: Repair 100$

Refill: 150$

Nu vreau sa aud Chestii cu Plagiat etc.

Angajez 4 Bodyguarzi si 10 Mecanici si 2 casieri care imi vor prededa banii mie la sfarsitul saptamanii. & Spalatori Din Romania sau Republica Molodva.

Cererile se fac prin PM Catre mine.

Model Cerere BodyGuard

Nick:

Level:

Te consideri capabil in manuirea armelor?:

Cerinte Bodyguard: Sa fi mare, sa te pricepi la manuirea armelor si sa fi tare in gura.

Model Cerere Mecanic&Spalator.

Nick:

Level:

Ce Job detii?( Obligatoriu job-ul de mehanic)

Model cerere Casier

Nick

Level

Esti o persoana sincera si capabila sa imi predai banii la fiecare sfarsit de spatmana?:

P.S: Ne vom extinde pe viitor si in Alte zone ale Hartii. Poate chiar vom cumpara terenurile celorlalte service-uri.

Edited by AirSurfer

Deja va intreceti. Sunt deja 10 service pe server.

Daca unu se arunca de pe pod, si voi dupa el.

Fiti mai originali ce naiba, nu suntem la Romanii au Talent. :/

Corect. Vreți voi să faceți server-ul mai RP, dar in stilul ăsta nu prea cred că o să reușiți.

Foarte interesant bravo voua,acum dati click pe spoiler.                                                                                                                          

PLAGIATORI PLAGIATORI PLAGIATORI PLAGIATORI PLAGIATORI PLAGIATORI PLAGIATORI

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.