Bubi Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Acesta este un mod şmecher şi m-am gândit să vi-l prezint. Mod-ul arată ca în realitate câtă benzină mai ai la maşină. Aveţi nişte poze aici. Link de download aici. Instalarea se face simplu: Luaţi fişierul "gasoline.cs" şi în băgaţi în folderul CLEO, apoi folderul "models" îl băgaţi în folderul principal al jocului. Sper că v-a plăcut modul! N-ar strica un . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoseYourSelf Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Frumos, cred că il voi lua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 2, 2015 Author Share Posted August 2, 2015 *Bonus* aici. Să nu ziceţi după că nu merge modul sau chestii de genu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammondBukhamseen Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 neeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewforlife Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Acesta este un mod şmecher şi m-am gândit să vi-l prezint. Mod-ul arată ca în realitate câtă benzină mai ai la maşină. Modul e fain dar nu e prea folositor deoarece ai fuel in partea dreapta de la server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 2, 2015 Author Share Posted August 2, 2015 Modul e fain dar nu e prea folositor deoarece ai fuel in partea dreapta de la server. Pentru aspect, zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts