DoodLyZ Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 (edited) Nume pe server: DoodLyZ Level: 22, pot sa cumpar 23. Ore jucate pe server: 570. Vechime pe server: Aproximativ un an si cateva luni. Cea mai mare realizare pe bugged: Prieteni multi pe server, o suma de bani in banca si rank 5 in factiuni. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): N-am fost banat vreodata. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/DoodLyZ Poza cu invitatia: http://imgur.com/gfUdyoC Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Cylife, xProKill, Allowed, Bogdy220300 Planuri de viitor pe server: Sa realizez rank 5 intr-un departament si mai departe voi vedea eu. Prenume: Adrian. Varsta reala: 15 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Adrian Claudiu, am varsta frumoasa de 15 ani si locuiesc in Blaj, judetul Alba. Sunt un baiat de treaba, serios, cu cei sapte ani de acasa, cu capul pe umeri, glumet, prietenos. Sunt o fire ambitioasa, timida ( uneori ), cu spirit de echipa, ma integrez repede intr-un grup si imi place sa imi fac prieteni noi tot timpul. In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii la o caterinca sau la un suc si imi place sa ma plimb cu rolele si cu bicicleta Edited August 3, 2015 by xProKiLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fielddone2 Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Cylife nu mai este in PHX de multe zile :))) Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 (edited) Contra - Nivel micut, 200 ore jucate? OMG..1/3 Warn | 1/3 Faction Warn. Cylife nu mai e in clan, si aparent nici fata. Edited August 2, 2015 by ThatGuy.GFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoodLyZ Posted August 2, 2015 Author Share Posted August 2, 2015 Contra - Nivel micut, 200 ore jucate? OMG..1/3 Warn | 1/3 Faction Warn. Cylife nu mai e in clan, si aparent nici fata. Am 570 scuze, am gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Am 570 scuze, am gresit. Off-topic, aplicatia este automat respinsa. Ne vedem sezonul urmator! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOMasTerOo Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Off-topic, aplicatia este automat respinsa. Ne vedem sezonul urmator! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Imi pare rau, ma gandeam la un pro, dar ai facut off-topic ceea ce ti se va respinge aplicatia. .t/c. Edited August 3, 2015 by PHX.AlloweD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProkiLL Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts