Jump to content

Cerere - SorYn. - rank 5, Las Venturas Police Departament.

Soryn Spts

Recommended Posts

Nickname: SorYn.
Nick-uri anterioare: Wenzar.
Ce varsta ai?: 19 ani.
Din ce oras esti?: Galati.
Poza cu invitatia din joc de la un membru(obligatoriu): http://imgur.com/83kdNyu
Profilul de pe panel (link) : Click
Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai facut parte.
* Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ce hobby-uri ai: Imi place sa ies afara cu prietenii, sa joc sa:mp, sa ascult muzica si sa joc fotbal.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in [A]lliance deoarece unii din prietenii buni respectiv foarte buni de pe server se afla in acest clan, este un clan respectabil si nu intra oricine in el iar eu consider ca am toate calitatile necesare pentru a face parte din el.

Vreau sa va zic ca am doar 45 de zile, rank 5, dar am mai fost in aceasta factiune si am primit wipe, nu stiu daca se iau in considerare si acele zile. Totusi imi incerc norocul.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.