Lauuuuur. Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Nick: QRAZ.Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.Stock(obligatoriu): Unul dintre toate acestea http://imgur.com/a/qIYnJText: QRAZ. Detalii: Să iasă cât mai frumos.Detalii despre text: Nu am anumite cerințe, să fie prin colțuri doar să nu se vadă urât și să fie mic scrisul, dar să se înțeleagă bine(potrivit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kassadin. Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Nick: QRAZ. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Unul dintre toate acestea http://imgur.com/a/qIYnJ Text: QRAZ. Detalii: Să iasă cât mai frumos. Detalii despre text: Nu am anumite cerințe, să fie prin colțuri doar să nu se vadă urât și să fie mic scrisul, dar să se înțeleagă bine(potrivit). Sper sa-ti placa, am salvat .PSD daca vrei sa schimb ceva: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauuuuur. Posted August 2, 2015 Author Share Posted August 2, 2015 Sper sa-ti placa, am salvat .PSD daca vrei sa schimb ceva: Frumos, dar mai aștept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolazio Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Sper sa-ti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauuuuur. Posted August 2, 2015 Author Share Posted August 2, 2015 Sper sa-ti placa. Este foarte frumoasă și această creație, dar mai aștept și alte creații și la celelelalte poze, răsplătesc cu un +1 cea aleasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolazio Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Maine iti voi face si pe celelalte stock-uri, daca nu alegi in seara asta. Sunt unele deja ''lucrate'', care nu pot avea mari modificari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Na ma :)) prietene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadeaIonut Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts