Thm Lm Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Nick Beta.Bugged : MESTERVarsta Reala : 15 ani.Level : 3Factiunea dorita : LSPDDe ce vreti sa fiti Lider la aceasta Factiune ? : Deoarece este una dintre cele mai importante factiunii de pe acest server. Vreau sa va demonstrez ca stiu sa o conduc ca atare.Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa o conduc bine, sa am membri seriosi in ea si sa raman lider la ea.Ati mai fost vreodata Lider ? : Da.La ce factiuni ati mai fost lider ? : The Russian Mafia, FBI, Grove Street.Ati mai fost vreodata lider la factiunea asta ? : Da, pe alte servere.Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.O scurta descriere in minim 2 randuri a caracterului vostru : Sunt un baiat simplu, linistit, tolerant, comunicativ, respectous si sincer. Imi place munca in echipa, imi place sa ajut pe cei din jur si sa ma distrez alaturi de prieteni. i level 38 in blue server si ore jucate 1150 blue server bafta admini <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Shad0w: "Nu se fac cereri helper/lider/admin. Nu mai creati topicuri. E doar un server de teste. Nu va asteptati sa piarda cineva timpul sa citeasca toate cererile si sa aleaga staff." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekz Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Shad0w: "Nu se fac cereri helper/lider/admin. Nu mai creati topicuri. E doar un server de teste. Nu va asteptati sa piarda cineva timpul sa citeasca toate cererile si sa aleaga staff." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin Ghioc Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Shad0w: "Nu se fac cereri helper/lider/admin. Nu mai creati topicuri. E doar un server de teste. Nu va asteptati sa piarda cineva timpul sa citeasca toate cererile si sa aleaga staff." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyNorbert Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.