Apex Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Informaţii:Când postăti o cerere trebuie să fiţi siguri că aveţi zilele necesare şi că aveţi postat un raport complet.*Dacă aţi intrat sau aţi primit rank-up în zilele de Luni sau Marţi faceţi cerere de rank-up în zilele respective, pentru că aţi postat un raport săptămâna trecută.*Dacă aţi intrat sau aţi primit rank-up în zilele de Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă sau Duminică faceţi cerere de rank-up după ce s-a postat lista cu rapoartele.Sistem de rank-up:Rank 1 - Se primeşte automat la intreare în facţiune.Rank 2 - Se primeşte după o săptămână de la intrare în facţiune.Rank 3 - Se primeşte după două săptămâni de la primirea rank-ului 2.Rank 4 - Se primeşţe după două săptămâni de la primirea rank-ului 3.Rank 5 - Se primeşte după o săptămână de la primirea rank-ului 4.Rank 6 - Se primeşte doar dacă liderul consideră ce meritaţi.Model de postare: Nick: Rank-ul actual: Data în care ai primit rank-ul actual: Câte FW-uri deţii în acest moment: Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sukaru Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nick: clau2000 Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 2.05.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: deoarece sunt destul de matur, si sunt in stare sa termin raportul pentru rank 2 Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apex Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 Nick: clau2000 Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 2.05.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: deoarece sunt destul de matur, si sunt in stare sa termin raportul pentru rank 2 Alte precizări:- Cerere de rank-up respinsă, nu ai minim 7 zile de la intrare şi nici nu raport postat complet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar_Sotelo Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nick:ChucK_JameS Rank-ul actual:1 Data în care ai primit rank-ul actual:2.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment:1 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:am raportul terminat, 7 zile voi face maine. Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mode Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nick: Kevin. Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual: 01/08/2015. Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Am fost farte activ si mi-am îndeplinit raportul de activitate. Alte precizări: S@lkf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dintisor Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nick:Zkilled Rank-ul actual:Rank 1. Data în care ai primit rank-ul actual:02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment:Nu detin FW-uri. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Deoarece am un raport de activitate complet si sapte zile in factiune. Alte precizări:Sper sa imi fie acceptata cererea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qAlexx Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nick: qALEXX[] Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Cred ca merit rank-up deoarece mi-am facut raportul complet, sunt activ si ma port civilizat cu membrii factiunii. Alte precizări: Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apex Posted August 9, 2015 Author Share Posted August 9, 2015 Nick:ChucK_JameS Rank-ul actual:1 Data în care ai primit rank-ul actual:2.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment:1 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:am raportul terminat, 7 zile voi face maine. Alte precizări:- Cerere de rank-up respinsă, ai Faction Warn. Dacă săptămâna viitoare ai un raport complet vei primi rank-up. Nick: Kevin. Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual: 01/08/2015. Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Am fost farte activ si mi-am îndeplinit raportul de activitate. Alte precizări: S@lkf? Cerere de rank-up acceptată. Nick:Zkilled Rank-ul actual:Rank 1. Data în care ai primit rank-ul actual:02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment:Nu detin FW-uri. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Deoarece am un raport de activitate complet si sapte zile in factiune. Alte precizări:Sper sa imi fie acceptata cererea. Cerere de rank-up acceptată. Nick: qALEXX[] Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Cred ca merit rank-up deoarece mi-am facut raportul complet, sunt activ si ma port civilizat cu membrii factiunii. Alte precizări: Bafta. Cerere de rank-up acceptată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestd Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick:Bestd@1 Rank-ul actual:1 Data în care ai primit rank-ul actual:02-08-2015 Câte FW-uri deţii în acest moment:0/3 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Merit rank up deoarece, mi-am realizat raportul complet si am cele 7 zile in factiune. Alte precizări:Sper sa imi fie acceptata cererea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Chelu Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: Chr0niq Rank-ul actual: Rank 1 ! Data în care ai primit rank-ul actual:02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: Nu detin niciun FW! Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am 7 zile in factiune si raportul meu a fost complet! Alte precizări: Sper sa imi fie acceptata cererea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sukaru Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: clau2000 Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 2.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am un raport complet, si 7 zile in factiune. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Pereu Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick:MRMasterXD. Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual:La intrare-02.08.2015. Câte FW-uri deţii în acest moment:0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Deoarece am 7 zile+raport complet,m-am straduit sa intocmesc acest raport,si imi doresc foarte multsa avansez. Alte precizări:Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMpower Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: Dread Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual: Pe data de 02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am un raport complet, 7 zile in factiune, sunt un membru foarte activ si ma comport frumos cu colegi mei. Alte precizări:Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apex Posted August 9, 2015 Author Share Posted August 9, 2015 Nick:Bestd@1 Rank-ul actual:1 Data în care ai primit rank-ul actual:02-08-2015 Câte FW-uri deţii în acest moment:0/3 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Merit rank up deoarece, mi-am realizat raportul complet si am cele 7 zile in factiune. Alte precizări:Sper sa imi fie acceptata cererea. Nick: Chr0niq Rank-ul actual: Rank 1 ! Data în care ai primit rank-ul actual:02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: Nu detin niciun FW! Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am 7 zile in factiune si raportul meu a fost complet! Alte precizări: Sper sa imi fie acceptata cererea! Nick: clau2000 Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 2.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am un raport complet, si 7 zile in factiune. Alte precizări: - Nick:MRMasterXD. Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual:La intrare-02.08.2015. Câte FW-uri deţii în acest moment:0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Deoarece am 7 zile+raport complet,m-am straduit sa intocmesc acest raport,si imi doresc foarte multsa avansez. Alte precizări:Multumesc. Nick: Dread Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual: Pe data de 02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am un raport complet, 7 zile in factiune, sunt un membru foarte activ si ma comport frumos cu colegi mei. Alte precizări:Multumesc. Cererile de rank-up au fost acceptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZzZoRu Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: Sharky Rank-ul actual: 4 Data în care ai primit rank-ul actual: Saptamana trecuta. Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece sunt activ si imi place sa ajut membrii cu orice problema. Alte precizări: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apex Posted August 9, 2015 Author Share Posted August 9, 2015 Nick: Sharky Rank-ul actual: 4 Data în care ai primit rank-ul actual: Saptamana trecuta. Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece sunt activ si imi place sa ajut membrii cu orice problema. Alte precizări: Multumesc. Cerere de rank-up acceptată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie. Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: KiNGGG Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual: Pe data de 02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am un raport complet, 7 zile in factiune si ma comport frumos cu colegi mei. Alte precizări: Da, am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfinXuL Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: Sfinxul Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece mi.am dus raportul la bun sfarsit. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexSpp Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: AlexSpp Rank-ul actual: 1 Data în care ai primit rank-ul actual: 02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3 . Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Deoarece am un raport complet, 7 zile in factiune si ma comport frumos cu colegi mei. Alte precizări: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numinex Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick:TeVeRaN Rank-ul actual:Rank 1 Data în care ai primit rank-ul actual:02.08.2015 Câte FW-uri deţii în acest moment:0/3 Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Am fost activ,am toate cele 7 zile si mi-am indeplinit raportul complet (120 ss). Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikariam16. Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick:Ikariam16 Rank-ul actual:1 Data în care ai primit rank-ul actual:02.08.2015. Câte FW-uri deţii în acest moment:0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up:Deoarece sunt activ si ajut la orice lucru. Alte precizări:Salut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboGGaby Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nick: RoboGGaby Rank-ul actual: 1. Data în care ai primit rank-ul actual: 3 august. Câte FW-uri deţii în acest moment: 0/3. Motivul pentru care crezi că merţi să primeşti rank-up: Am raport compmplelet si zilele necesare. Alte precizări: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakamura Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.