Jump to content

Cum ati aflat/v-ati apucat de Photoshop?

BadeaIonut
 Share

Recommended Posts

Titlul spune tot.

Eu pur si simplu, am vazut niste imagini faine si m-am gandit "ba, dar astia sigur fac pozele intr-un program", iar eu am scris "photo edit" pe goagal si asa am descoperit Adobe Photoshop. Deci m-am apucat de Photoshop prin 2013, iar in timp am descoperit si alte programe de editing.

Edited by Drewan

nu mai tin minte bine, insa stiu ca m-am apucat de photoshop prin mai 2014, eram in paramedic SF pe blue, pe atunci lider Alex.Tkd, si am vazut logo-urile factiunii, m-am gandit sa ma apuc si eu. Pe la inceput nu erau lucrari extraordinare, insa in timp am avansat.

hmm, tot ceream avatare de la niste prieteni, si m-am gandit ca sa-mi fac propriile avatare, nu sa tot cer..

prin martie 2015 m-am apucat.. ultima creatie a mea fiind asta

uvZeMuP.png

ce zici

Jucam pe alta comunitatea. Acolo erau cativa designeri care se descurcau foarte bine. Am cerut si eu PS-ul de la ei si am inceput sa fac niste lucrari. Era o fata, pe nume...(nu mai stiu), acea fata mi-a dat primul meu blur. Cat am fost pe acea comunitate lucram foarte mult in photoshop, dupa o vreme m-am lasat. Aproape un an. Acum pe bugged, am decis sa lucrez dinou dar mai putin.

Eram cam prin luna a 3-a din anul 2015. Am  văzut foarte mulţi playeri care cereau poze în PhotoShop, cei care au avatare foarte frumoase, iar eu eram puţin invidios.

Am zis să mă apuc de PhotoShop, şi mi-am creat un portofoliu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.