Shade9 Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Nick: ZackTip(avatar/semnătură/logo): AvatarStock(obligatoriu): AiciText: Stelist până la moarteDetalii: Avatarul să fie doar cu jucătorul Stelei, Varela, simplu şi elegant.Detalii despre text: Un text subţire şi cu culori ROŞ - ALBASTRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Nick: Zack Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu): Aici Text: Stelist până la moarte Detalii: Avatarul să fie doar cu jucătorul Stelei, Varela, simplu şi elegant. Detalii despre text: Un text subţire şi cu culori ROŞ - ALBASTRU E cam pixelata si se vede naspa. Schimba stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade9 Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 (edited) E cam pixelata si se vede naspa. Schimba stock Asta e bună? Click sau Click Edited August 3, 2015 by AIM - Zack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Nick: Zack Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu): Aici Text: Stelist până la moarte Detalii: Avatarul să fie doar cu jucătorul Stelei, Varela, simplu şi elegant. Detalii despre text: Un text subţire şi cu culori ROŞ - ALBASTRU Edited August 3, 2015 by AIM Guardian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade9 Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Urât redimensionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolazio Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Sper sa-ti placa una din variante. E: Acum am vazut ca vrei inca un text. Daca-ti place cum arata, zi-mi si voi edita textul. Edited August 3, 2015 by Nikolazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade9 Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Sper sa-ti placa una din variante. E: Acum am vazut ca vrei inca un text. Daca-ti place cum arata, zi-mi si voi edita textul. Îmi place foarte mult, schimbă textul şi pune-l pe ăla pe care l-am cerut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolazio Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Nu prea am avut idei in legatura cu pozitionarea textului, sper sa-ti placa asa... Daca nu, editez. Edited August 3, 2015 by Nikolazio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts