Jump to content
Yakamura

Regulament Taxi

Recommended Posts

Modificari Regulament Taxi:

[05.10.2019]

 

Reguli noi:

- Daca clientul ii spune taximetristului sa-l duca la o anumita locatie care are mai multe puncte in [/gps] (ex. de locatii cu mai multe puncte in [/gps]: Banca LS, Bar LS, Gun Shop SF, 24/7 SF, etc), acesta poate intreba clientul care punct din [/gps] mai exact (ex. al doilea punct din [/gps]).

- Daca clientul ii spune taximetristului o anumita locatie iar aceasta nu este precizata concret (ex. CNN), acesta poate intreba clientul care locatie mai exact (ex. CNN LS) si daca clientul nu ii spune locatia exacta, taximetristul ii poate da [/eject]. Trebuie să aveți dovada pentru [/eject] în caz de reclamație.

- Nu aveti voie sa stationati in timpul comenzii, cine stationeaza fara motiv 30 de secunde sau mai mult, va fi sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) si cu Faction Warn (FW) daca stationeaza 1 minut +. Dovezile trebuie sa fie filmari in care se vede clar timpul de stationare, daca dovezile aduse contin poze / imagini, membrul reclamat nu va fi sanctionat.

..........................................

Regula veche: - Nu aveți voie să vorbiți la telefon sau să dați mesaje dacă ați acceptat un client, dacă e ceva urgent întrebați clientul dacă vă dă voie. Se sancționează cu AV / FW in funcție de abaterile din trecut.

Regula modificata: - Nu aveți voie să vorbiți la telefon sau să dați mesaje dacă ați acceptat un client, dacă e ceva urgent întrebați clientul dacă vă dă voie. Se sancționează cu Avertisment Verbal (AV).

..........................................

Regula veche: - Nu aveți voie să puneți [/fare] unui coleg (se referă la toți membrii companiilor Taxi LS, LV și SF) se pedepsește cu Faction Warn.

Regula modificata: - Nu aveți voie să puneți [/fare] unui coleg (se referă la toți membrii companiilor Taxi LS, LV și SF), daca suma din dovada depaseste $2000 se pedepsește cu Faction Warn (FW).

..........................................

Regula veche: - Este interzis să folosiți mașinile facțiunii în scopuri personale.

Regula modificata: - Este interzis să folosiți mașinile facțiunii în scopuri personale, se pedepseste cu amenda stabilita de lider in regulamentul intern.

..........................................

Regula veche: - În caz că vreți să reclamați un membru dintr-o companie de taxi îi puteți face chiar voi o reclamație la facțiune pe panel. În cazul în care vreți să faceți plângere unui coleg, trimiteți PM liderului / co-liderului. Puteți face o reclamație pe panel unui coleg din compania voastră de taxi DOAR dacă este pe motivul Scam / Other.

Regula modificata: - Nu aveți voie să faceți plângere (la factiune) unui coleg din facțiunea voastră, puteti contacta liderul/subliderul printr-un PM pe forum. Abaterea de la această regulă va fi sanctionată cu Faction Warn (FW).

..........................................

Regula veche: - Aveți voie să reparați mașinile în timpul unei curse doar dacă clientul vă dă acordul, cine se va abate de la această regulă va primi Avertisment Verbal la prima abatere si Faction Warn la a doua abatere.

Regula modificata: - Daca vehiculul ajunge la minim 500 HP (/dl) in timpul cursei, taximetristul are dreptul sa repare fara a mai intreba clientul. Trebuie să aveți dovada cu [/dl] în caz de reclamație. În cazul în care aveţi o reclamaţie și nu aveţi dovada cu [/dl] veți primi Avertisment Verbal la prima abatere si Faction Warn la a doua abatere.

..........................................

Regula veche: - În cazul în care doi clienți urcă în același timp în taxi, are prioritate cel care a cerut primul o locație, deci el trebuie dus. Cei care se abat de la această regulă vor fi sancționați cu Faction Warn.

Regula modificata: - În cazul în care doi clienți urcă în același timp în taxi, are prioritate cel care a cerut primul o locație, deci el trebuie dus. Cei care se abat de la această regulă vor fi sancționați cu Avertisment Verbal la prima abatere si cu Faction Warn la a doua abatere.

..........................................

Regula veche: - Alegeți cea mai rapidă rută, nu ocoliți clientul. Puteți fi sancționați cu AV sau FW , în funcție de abateri și locația necunoscută.

Regula modificata: - Alegeți cea mai rapidă rută, nu ocoliți clientul. Puteți fi sancționați cu Avertisment Verbal (AV) daca ocoliti locatia cu intre 500m - 1000m sau Faction Warn (FW) daca ocoliti locatia cu peste 1500m.

..........................................

Regula veche: - Amenzile pentru ce se întâmplă la ședințe sau pe chat-urile [/f] și [/tx] sunt setate de fiecare lider și trebuie să apară la fiecare facțiune.

Regula modificata: - Amenzile pentru ce se întâmplă la ședintele factiunii / confiscarea permisului / [/fare] gresit / folosirea vehiculelor factiunii in scopuri personale sau pe chat-urile [/f] și [/tx] sunt setate de fiecare lider și trebuie să apară in Regulamentul Intern al fiecarei factiuni.

 

Urmatoarea informatie a fost scoasa din regulament:

- Dacă vreți să reclamați un player pentru că vă insultă sau alte motive aveți nevoie de dovezi (video sau poze) și o reclamație pe panel.

Urmatoarea regula a fost scoasa din regulament:

- Puteți deține materiale sau să le vindeți dar nu puteți să cumpărați sau să colectați. 

(!) Job-ul Arms Dealer a fost legalizat, deci puteți si să cumpărați sau să colectați materiale.

Urmatoarea locatie a fost scoasa de la 'locatii importante' din regulament: 

 - Richman

 

(!) Aceste modificari sunt valabile incepand cu 09.10.2019 ora 00:00.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.