jesuisprings -retired Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Nick: PRiNGSTip(avatar/semnătură/logo): avatarStock(obligatoriu): http://www.marphahiphop.tv/wp-content/uploads/2014/08/Dragos-360x401.jpgText: PRiNGS - mai mare si putin mai mic " Am sangele de leu si leii au orgolii mari " !Detalii: -Detalii despre text: Prings sa fie o culoare placuta stockului si marimea fontului mai mare iar " Am sangele de leu si leii iau orgolii mari" putin mai mic si o culoare diferita sau nu depinde de gustul vostru. Edited August 3, 2015 by PRiNGSZAUR Bicepsz0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerold Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Lipsa text / iconita bugged. Edited August 3, 2015 by Sapilif Lipsa text / iconita bugged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAlexo Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Lipsa text / iconita bugged. Edited August 3, 2015 by Sapilif Lipsa text / iconita bugged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosso.Cross Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Nick: PRiNGS Tip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): http://www.marphahiphop.tv/wp-content/uploads/2014/08/Dragos-360x401.jpg Text: PRiNGS - mai mare si putin mai mic " Am sangele de leu si leii au orgolii mari " ! Detalii: - Detalii despre text: Prings sa fie o culoare placuta stockului si marimea fontului mai mare iar " Am sangele de leu si leii iau orgolii mari" putin mai mic si o culoare diferita sau nu depinde de gustul vostru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Twill Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) .. Edited August 4, 2015 by Chleka7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apex Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 La cererea ta nu s-a răspuns de mai bine de 24 de ore, ~Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts