Jump to content

Noul Update [Beta.buGGed] Ne modernizam?

King.Lupanescu
 Share

Recommended Posts

Nu știu câți dintre voi ați observat, dar acum dacă te uiți pe panel (beta) poți vedea numărul de suspecți arestați / runneri sau robbery omorâți, iar dacă ești co-lider/lider ai posibilitatea din Leader Panel să resetezi raporturile. Mi se pare o chestie foarte utilă și interesantă, pentru faptul că ai posibilitatea de a vedea câte poze ai făcut și nu mai există loc de greșeli pe motiv de raport anulat, poze puse aiurea sau poze dublat de câtre imgur, așa nu vor mai exista uninvite-uri pentru faptul că ai băgat 3 poze din greșeală printre cele cu raport. În plus nu mai trebuie să-ți umplii PC-ul de poze. Good Job buGGed. Keep up with the good work.

Tare, mai ales pentru astia din paramedic, taxi si pd

Ma intreb cum o sa fie la instructori, ca aia de rank 1 nu pot da licente, si trebe sa ceara assist

Bine zis, nici nu m-am gândit. Poate că o să primească cei de rank 1 acces și vor putea acorda licențe.

Crezi că este atat de uşor să faci acea chestie?

Fă-o şi tu atunci să comentezi.

Asta-i Romania, nu apreciaţi nimica.

Asta e, întotdeauna trebuie să existe un motiv să ne plângem și să criticăm.

Crezi că este atat de uşor să faci acea chestie?

Fă-o şi tu atunci să comentezi.

Asta-i Romania, nu apreciaţi nimica.

Auzi, calm cutu, ca nu te-a facut nimeni sef de sectie. E parerea mea, nu-ti place zi pe scurt.

Si da, cateva cunostinte c++ si pawn si faci gamemoduri mai bine ca toate comunitatile. Deci chill, ca nu esti in stare sa-mi comentezi.

Auzi, calm cutu, ca nu te-a facut nimeni sef de sectie. E parerea mea, nu-ti place zi pe scurt.

te

Si da, cateva cunostinte c++ si pawn si faci gamemoduri mai bine ca toate comunitatile. Deci chill, ca nu esti in stare sa-mi comentezi.

1.Nu mai încerca să te dai cine ești că nu impresionezi pe nimeni , dacă erai așa mare om nu te coborai la nivelul lui .

2. Nu-ți comvine update-ul este strict problema ta .

Edited by Alliance.CataliiN.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...