Jump to content

Arme Ragna, in posesia mea.

Cristi Cristi

Recommended Posts

Imi pare rau,  am zis eu ca sunt singurul?

Nu, dar ai zis-o sa para ca esti... "armele legendarului RAGNA in posesia mea", cand citesc cuvintele astea ma fac sa cred c-ai fi singurul posesor al acestor arme si ca el nu le-ar fi postat niciodata...

Nu, dar ai zis-o sa para ca esti... "armele legendarului RAGNA in posesia mea", cand citesc cuvintele astea ma fac sa cred c-ai fi singurul posesor al acestor arme si ca el nu le-ar fi postat niciodata...

Am scris asta deoarece am cautat armele aste pe toate siteurile si pe forum , si nu le-am gasit, asa ca m-am decis sa le postez, si sa le dau celor care merita, nu niste anonimi, care nici nu au contpe bugged, ca sa le ia sa le posteze pe net si toti devin `legende` la fel ca ragna

Armele nu te fac mai bun...modurile la arme sunt doar pentru a arata mai frumos, nicidecum sa te faca sa joci mai bine, experienta acumulata de'a lungul timpului conteaza. Si doar ca-s ale lui nu inseamna ca is cele mai frumoase, eu am mai frumoase ca ale lui, si sunt un anonim pentru voi :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.