SeNNNz Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 - VIATA REALA: Nume:Iulian Varsta:16 Descriere (minim 50 cuvinte): Ma numesc iulian , imi puteti zice iuli sau sennz pe joc , imi place sa glumesc , ma imprietenesc rpd , imi place sa ajut , imi place sa ma implic sa cooperez cu membri grupului , Domiciliu:Targu Jiu Sex [ M / F ]:N - ONLINE: Nick Sa:Mp:SeNNNz Level(minim 10):6 De cat timp joci Sa:Mp?: 8 luni Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: Ce nick-uri ai avut inainte?:nici unu Care a fost ultima factiune cu rank 5?: nu am fost - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: de pe panel Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: pot ajuta cu multe depinde de lideru clanului el ne zice ce sa facem eu daca pot sa fac fac De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Vreau sa fac parte din clan :) pentru ca am nevoie de prietenii noi , vreau sa cooperem vreau sa va ajut - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: cs_sennz Skype: sennz.luy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts