Jump to content

Unicul PNS LV

Recommended Posts

• Nick pe server: iNNdubitabiiL
  • Level: 40 
  • Preţ: 4,5kkk
  • Alte detalii: PRODUCTIA :  Cel mai putin mi-a scos intr`o marti , 2.55kk . Cel mai bine mi-a produs intr-o sambata 2,98x,xxx  . Productia e logica , Unicul PNS din LV . esti in LV si ai masina botita acolo te duci de aceea si aglomeratia din zona . Cine trece pe la CNN vine si repara , Este checkpoint la truck in acea zona si vin si tiruri , multe masini cu gabori din lvpd , multa lume de la cazino , multa lume care iau masini de la rent  si cei mai multi cateva sute pe zi vin de la fish LV ( eu cand faceam fish sa fac skill 6 vedeam de cate 30 de ori la acest PNS pe zi si nu imi apartinea ) si nu doar iei , Toti cei din Los Aztecas , toti care au rent in LV si se plimba / au treaba in LV etc . In trecut acest bizz s-a dat cu 5kkk ( acum cateva luni ,  foarte putine ) , ultimul proprietar vroia un 4.5 pe el si tot asa . E un bizz bun , de tinut si care se cumpara greu . Cine l-a avut nu l-a scapat din mana . Cunosc alte bizuri la 3.5kkk cu productie de 700k .  Acest bizz a avut ca fosti proprietari doar lume buna . admini , bogatani etc . 
  •  
  •  
  • Nu faceti OFF topic . Fara oferte aiurea . IL dau ca am inceput serciviul si nu as vrea sa pierd bizul  . 

Ofertele vreau sa fie asa          : Cash

: Cash + 7 masini

: Alte bizuri mult mai slabe + cash + masini  ( sau una din cele 2 ) 

•                                           : Case doar doar care se vand foarte repede + dif 
  •                              In principiu daca nu il dau cash sa iau ceva sa pot vinde repede ! Sper ca m-ati inteles . 
  •  
  •  
  •                                                            Vreau sa va spun ca am avut oferte de putin peste 4kkk in trade si oferte de peste 3.5 in cash . 
  •                                                                                     Unicul PNS LV !

Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model:

• Nick pe server:
  • Level:
  • Ofertă:
  • Alte detalii:

Regulament:

Edited by iNNdubitabiiL

• Nick pe server: PPetrisor

• Level: 29

Ofertă: Clothing Store LS id 10, am ofertă de 2.9 într-un topic + diferentă.

Alte detalii: Tine cont că il ai de la Miha08ai si l-ai luat cu putin peste 3kkk, nu fi asa precaut. Iti zic, stiu detalii si stiu totul despre bizz, astept quote cu o diferentă.

Edited by PPetrisor

prietene nu il am de la mih08ay . Acesta retragandu-se i.a dat bizul prietenului sau AsasinXP . Acesta nestiind valoarea adevarata a bizului sau a facut trade cu pns.ul meu din ls id 55 pe 1 dolar( el m.a cautat si a vrut ) . Si.a dat teapa singur si vreau sa iti zic ca si in ziua de azi ma cauta sa imi dea nuj cate sute de kk sa facem trade inapoi dar nu am vrut . Ps : vindel cu 2.9 sau ce oferta ai de la ala ( probabil amicul tau ) caci vroiai 2.8 neg , ai oferta de 2.9 si nu il dai . Il dai cash cu 2.9 + ce mai ai tu si ti.l dau .

1. Nickname; Preda_Marinel

Level: 68

Oferta :OMV Dilimore + 2kkk

Alte precizari : OMV Dilimore produce undeva intre 800k si 1kk, a venit vacanta air Dilimore'ul este foarte populat.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.