Guest Vertex Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 (edited) Salut.De curand am luat premium si am vrut sa imi pun acea imagine de fundal la profil.Insa nu imi dau seama cum sa o pun.Am intrebat mai multi prieteni de pe sv si mi-au spus ca trebuie sa fie undeva Background,insa eu nu gasesc asa ceva.Va rog daca ma puteti ajuta,sa imi lasati o imagine sau niste instructiuni cum sa imi pun poza.Va multumesc. Edited June 16, 2013 by Vertex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchottKy Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 1)Dai sus in stanga clik pe profilul tau 2)Dai ,,Edit my Profile'' in dreapta sus. 3),,Profile Costumization'' in stanga. 4) Si vezi Choose Background iar in dreapta IMAGE URL.(Acolo pui link-ul de la poza) 5) Asta a tot.Sper ca nu e nevoie sa iti fac cu Fraps'u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vertex Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 1)Dai sus in stanga clik pe profilul tau 2)Dai ,,Edit my Profile'' in dreapta sus. 3),,Profile Costumization'' in stanga. 4) Si vezi Choose Background iar in dreapta IMAGE URL.(Acolo pui link-ul de la poza) 5) Asta a tot.Sper ca nu e nevoie sa iti fac cu Fraps'u Nu e nevoie :) .Multumesc mult pentru ajutor. Salut!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchottKy Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Nu e nevoie :) .Multumesc mult pentru ajutor. Salut!! Np Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1998 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Bine ca ai rezolvat ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Gabi Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Nici mie nu imi merge, in ce sens: eu copiez linkul acolo, dar dupa ce confirm schimbarea pozei zice ca suporta doar poze gif, png, etc. si poza mea e png. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyuuuu Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Nici mie nu imi merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZoN Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 (edited) Nici mie nu imi merge, in ce sens: eu copiez linkul acolo, dar dupa ce confirm schimbarea pozei zice ca suporta doar poze gif, png, etc. si poza mea e png. Nici mie nu imi merge. https://www.youtube.com/watch?v=U2yEK24zNLU cp Edited March 15, 2017 by YoungPanda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian81s Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Cer T/C s-a răspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts