DELiRiC CTC Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Nume pe server: DELiRiC. Level: 25. Ore jucate pe server: 2246. Vechime pe server: Joc de 9 luni, cam asa. Cea mai mare realizare pe bugged: Hmm, nu prea am cine stie ce realizari. Un FH frumos si multi prieteni, astea sunt realizarile care conteaza pentru mine. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Da, pentru necooperare admin. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/DELiRiC. Poza cu invitatia: http://i.imgur.com/0VdKNBv.png Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Byta, BornToKill, berzEK, StuDenT, Allowed, Fielddone2, VenSoo[]., Evol[]GeniuS, Bogdy220300. Planuri de viitor pe server: Sa imi fac cat mai multi prieteni si sa ma distrez. Prenume: Florin Varsta reala: Am 17 ani. Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, ma numesc Adrian si sunt din Mun. Toplita. Pot sa spun ca sunt un baiat simplu, calm si care se integreaza foarte usor. Imi place foarte mult caterinca, sa ma distrez si sa imi fac cat mai multi prieteni. Cu bune, cu rele, acesta sunt eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fielddone2 Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Pro la pisoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrix Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Pro, prieten bun, mai mergem cu hydra? =)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Varasciuc Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 PRO(st) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Varasciuc Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Acceptat.Contacteaza un rank 6 pentru invite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts