Jump to content

Reclamatie Rexxo - Lasa co-leader-ul sa raspunda la reclamatii / inactivitate.


RYUDOBOSS

Recommended Posts

Nick-ul tau: DANKEBAWS
Nick-ul celui reclamat: Rexxo
Detalii (+ poze, video, etc.): Este un leader inactiv si din aceasta cauza lasa co-leaderu' sa raspunda la reclamatii. In regulamentul leader-ilor scrie ca DOAR leaderii au voie sa raspunda la reclamatii, dar cum acest leader, Rexxo, e inactiv, lasa co-leader-ul. Cred ca Rexxo ar trebui sanctionat, chiar daca RayaN. e helper, nu are voie sa raspunda la reclamatii si sa decida despre membrii factiunii.

postrexxo.png

Link to comment
Share on other sites

Daca il rog pe el sa raspunda, sau pur si simplu raspunde din propria initiativa pentru ca stie ceea ce face, asta inseamna ca eu sunt inactiv?

Eu n-am mai raspuns de ieri, insa a raspuns el, ne sfatuim mereu in luarea deciziilor, deci asta nu inseamna ca nu-mi fac treaba.

In plus, nu este nicio problema ca raspunde el la reclamatiile agentilor, aceasta fraza s-ar putea sa te faca sa-ntelegi:

"Doar liderul este in masura sa ia o decizie in legatura cu un membru, si doar el raspunde in topicul cu plangerile catre membri (exceptie in departamente, unde se fac foarte multe plangeri), sau in topicul de aplicatii."

 

 

Link to comment
Share on other sites

@ - Aşa invidie mare pe tine? nu e inactiv, ne sfătuim pe mess şi eu dau post-ul, că-mi place să postez, nu e nici o inactivitate, răspundem amândoi, ne consultăm etc şi am voie să răspund la reclamatii, dar asta nu înseamnă că el nu a răspuns.Ori fac eu "post-ul" ori el tot aia e, că decizia o luam amândoi şi dacă te uţi nu doar eu am răspuns, a răspuns şi el. Atât am avut de spus.

Link to comment
Share on other sites

Citeste regulamentul liderilor inainte de a face o reclamatie inutila, ca d-aia l-am facut public. 

 

 

-Doar liderul este in masura sa ia o decizie in legatura cu un membru, si doar el raspunde in topicul cu plangerile catre membri (exceptie in departamente, unde se fac foarte multe plangeri), sau in topicul de aplicatii.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.