Jump to content

Propunere: numarul de playeri

(LMFAO)Andreyuku

Recommended Posts

Intr-o seara nu puteam sa intru pe server fiindca erau 250/250! Faceti si voi maximul de playeri 500, si deschideti si SF-ul! Asa poate mai intra playeri. Unii prieteni imi zic ca e un server urat ca sunt putini playeri... eu nu cred asta, dar in fine! Dezvoltati mai mult jocul, puneti joburi si factiuni speciale de SF si LV si LS! Unora le place mai mult in LV si SF decat in LS!

Intr-o seara nu puteam sa intru pe server fiindca erau 250/250! Faceti si voi maximul de playeri 500, si deschideti si SF-ul! Asa poate mai intra playeri. Unii prieteni imi zic ca e un server urat ca sunt putini playeri... eu nu cred asta, dar in fine! Dezvoltati mai mult jocul, puneti joburi si factiuni speciale de SF si LV si LS! Unora le place mai mult in LV si SF decat in LS!

Daca si bugged are putini playeri..

Vorba lui tiby " daca si buGGed are putini playeri.." spunele prieteni-lor tai sa se duca pe servere de 50 playeri unde sunt deschise toate cele 3 orase.

Multe servere se chinuie sa treaca de 100 150,dar buGGed trece usor si de 200.Iar sloturi-le alea de ce sa le maresti daca pe la orele 14:00 15:00 17:00 sunt 210 220 ,asa daca ar fi as te iei dupa fiecare ar trebui sa faci sloturi de 1000 ...(bani aruncati in vant,trebuie sa gandesti inainte daca maresti sau nu)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.