el jefe Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Toate anunturile importante vor fi scrise aici. Acest topic este important si trebuie verificat de catre membri factiunii. Aici se vor posta diferite schimbari ce s-au petrecut la nivelul factiunii (schimbare regulament / editare skin-uri / schimbare co-lider / s.a.m.d). Edited February 22, 2016 by Official RAGAZZO # update! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauuuuur. Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Lista cu membrii care vor participa la campionatul facțiunilor, astăzi 6.08.2015 ora 20:00. Sh0w - lider. QRAZ. - co-lider. Dream[] - Reprezentantul echipei. Elisei - membru participant. Cata - membru participant. Emmeth - membru participant. Hippo - membru participant. Koenigsegg - membru participant. @Blindatu. - membru participant. Smyley - membru participant. HaZoN - membru participant. TimeLine - membru participant. CosmyN - membru participant. Tudor. - membru participant. Fight3r - membru participant. DmC. - rezervă. Over - rezervă. Roger - rezervă. Dark1ng - rezervă. ShiockWave - rezervă. Edited August 6, 2015 by QRAZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el jefe Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 1. De astazi avem alianta cu Taxi LV. Ei ne vor duce cu fare 0, iar noi ne vom ocupa de Black-Listul lor. 2. War-urile s-au activat, de maine puteti posta evidentele arms / drugs / assasins. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauuuuur. Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Drept premiu pentru membrii noștri, eu împreună cu Sh0w am decis să le facem o surpriză pentru că au câștigat campionatul. O să aveți 2 beneficii timp de 7 zile. Skin free. Raport redus la jumătate. Felicitări! Edited August 6, 2015 by AIM.Sh0w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el jefe Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 De astazi se termina skin-ul free si raportul injumatatit. Totul revine la normal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliaS Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 In data de 18.08.2015, noul lider al factiunii The Rifa este Allexandru. Noul co-lider al factiunii este oKapiShA. Au fost efectuate diferite retusuri la topic-uri si s-au schimbat diferite skin-uri! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliaS Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 (edited) [20.08.2015] - Update-uri la nivel de factiune: Modificat timp-ul pentru depunerea evidentei de materiale / drugs. De azi inainte aveti timp 48H sa postati evidentele, in caz contrar primiti FW.De exemplu: In data de 20.08.2015 este war, voi trebuie sa postati evidenta mats / drugs pana pe data de 22.08.2015 ora 12:00, in caz contrar primiti FW. (!)Exceptie: In data de 25.08.2015 a fost war, iar in data de 26.08.2015 este tot war (Luni si Duminica), aici postati evidentele in maxim 24H pana la ora 12:00 ziua urmatoare. Doar 1 data pe saptamana postati in acest ritm. Modificata regula cu avertisment verbal pentru nepostarea evidentei de materiale / drugs. Acum aveti timp 48H de ore la dispozitie sa efectuati raport-ul de activitate iar cel care nu il va posta va primi FactionWarn. Modificat timpul de postare a evidentelor war / drugs / mats. Toate evidentele se vor posta pana la ora 12:00 in zilele cu war (exemplu: Daca in data de 20.08.2015 este war, voi trebuie sa depuneti evidentele mats / drugs pana la data de 22.08.2015 ora 12:00. Cine depaseste acest timp va fii sanctionat cu FW deoarece nu se va lua in considerare. Sunteti obligati sa respectati timpul impus! (!)Exceptie: In data de 25.08.2015 a fost war, iar in data de 26.08.2015 este tot war (Luni si Duminica), aici postati evidentele in maxim 24H pana la ora 12:00 ziua urmatoare. Doar 1 data pe saptamana postati in acest ritm. Evidenta war se va posta in 24H. Cine nu o posteaza primeste FactionWarn. Aveti timp sa postati pana a doua zi la ora 12:00. Liderul sau co-liderul pot verifica evidenta pana la ora 20:00 sau chiar 23:00. Cine depaseste timpul impus va fi sanctionat cu FactionWarn.(exemplu: Daca in data de 21.08.2015 este war, voi trebuie sa postati evidenta pana in data de 22.08.2015 ora 12:00). Regula asta este valabila si pentru zilele in care sunt war-uri consecutive (Duminica si Luni). Sedinta saptamanala va avea loc in data de 23.08.2015 ora 12:30. Prezenta este obligatorie, cine nu poate ajunge are nevoie de invoire. In caz contrar riscati FW. Ne-am inscris la Campionatul Factiunilor, acesta va avea loc pe data de 21.08.2015 la ora 20:00. Este de preferabil sa veniti ca avem sanse sa castigam ceva. Cu ocazia asta ne mai relaxam si noi. Maine la ora 13:45 toata lumea trebuie sa fie in HQ deoarece ne pregatim de war-uri! Edited August 20, 2015 by Allexandru.BicepS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus7 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 (edited) Salut, eu sunt noul lider al factiunii iar MAGiK este noul co-lider, sper ca ne vom intelege foarte bine.Rapoartele de activitate arms, drugs, assasin ( mats ) au fost automatizate, va rog sa citit ce am postat acolo si reguliile pentru a nu avea probleme pe viitor. Deocamdata toti sunteti in gruparea arms dealer, veti posta cate 20.000 ( 20k ) materiale pe zi de war.Pozele cu scorurile de la war-uri va rog sa le faci in continuare, evidentele war-uri inca se posteaza pe forum. Minim 2 poze sau Faction Warn's ( FW ). O sa anunt cat de curand sedinta pentru a va spune unele lucruri. Edited September 2, 2015 by Cosmyn.AIM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus7 Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 (edited) Duminica ora 13:00 toti sa se prezinte hq pentru sedinta, sedinta este obligatorie, cine lipseste este sanctionat cu faction warn ( FW ).La sedinta voi alege liderii grupariilor si coordonatorii. In zilele cu war-uri, intre orele 14:00-16:00 sunteti obligati sa aveti job-ul gruparii voastre, cine este prins la war fara job are Faction warn.Testeri nu voi alege inca, pentru ca toti aveti rank 1.Coordonatorii au dreptul de a face spam doar in timpul war-ului si doar cu indicatii pentru a ajuta mafia, nu cu alte prostii, daca un coordonator face spam si nu este war acesta este sanctionat cu amenda.Poza am s-o fac dupa ce se termina sedinta, cine nu este prezent primeste faction warn.Memmbrii care lipsesc de la sedinta nu primesc salariul.Cat despre olimpiada, am decis sa ma retrag pentru ca azi am niste planuri si nu pot intra. Daca co-liderul primeste unban o sa va duca el. Edited September 5, 2015 by Cosmyn.AIM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 (edited) De astazi, eu sunt noul lider al mafiei The Rifa. Noul colider al mafiei este [uS]Smyley. Imi doresc sa il respectati. Doresc sa va anunt ca am modificat topicul de Test Logs , mai exact, am modificat modelul de testare. De asemenea, am modificat si prin topicul de Informatii. Va rog sa recititi bine regulamentul, in special lucrurile privitoare la raportul de activitate a gruparilor pentru a nu exista nelamuriri/plangeri. Topicul de Prime/Amenzi a fost sters si am creat doua topicuri noi separate, asa va fi mult mai usor de administrat. Mai am de adaugat ca si amenzile/primele vechi au fost modificate. Uitati-va in topicurile respective. Am specificat in topicul de Amenzi ca aveti 24 de ore sa platiti amenda din momentul in care comiteti fapta. Edited September 14, 2015 by South Archangel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byAndrew Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 (edited) Salut, duminica:20-09-2015, la ora 19:00, ședință + antrenament sedinta este obligatorie, cine lipseste este sanctionat cu faction warn ( FW ). La sedinta voi alege liderii grupariilor si coordonatorii. In zilele cu war-uri, intre orele 20:00-22:00 sunteti obligati sa aveti job-ul gruparii voastre, cine este prins la war fara job are Faction warn.Testeri nu voi alege inca, pentru ca toti aveti rank 1.Coordonatorii au dreptul de a face spam doar in timpul war-ului si doar cu indicatii pentru a ajuta mafia, nu cu alte prostii, daca un coordonator face spam si nu este war acesta este sanctionat cu amenda.Poza am s-o fac dupa ce se termina sedinta, cine nu este prezent primeste faction warn.Membrii care lipsesc de la sedinta nu primesc salariul. Edited September 18, 2015 by South Archangel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Saptamana asta netul a fost foarte prost si ieri mi-a mers foarte putin, n-am avut cum sa postez sedinta. Imi cer scuze foarte mult. Maine(luni), va avea loc sedinta la 19:00. Vreau sa fie o prezenta mare. Se vor da salariile. Cine nu e on, nu va primi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byAndrew Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 (edited) Salut, duminica:27-09-2015, la ora 19:00, ședință + antrenament sedinta este obligatorie, cine lipseste este sanctionat cu faction warn ( FW ). Poza am s-o fac dupa ce se termina sedinta, cine nu este prezent primeste faction warn.Membrii care lipsesc de la sedinta nu primesc salariul. Edited September 27, 2015 by South Smyley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 (edited) Astazi war-ul nu este obligatoriu si nu trebuie sa postati nicio evidenta, de maine va trebuii sa postati. Toti sunteti arms dealer momentan! Edited October 5, 2015 by AIM Guardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 (edited) New 5.10.2015! ** Incepand de astazi va trebuii sa postati evidentele war timp de 24h de la incheierea war-ului. ** ** Skin-urile sunt obligatorii, cine nu le respecta va primii Faction Warn ** ** Materialele / Drugs trebuie sa le postati pana la ora 20:00 in ziua war-ului respectiv ** Edited October 5, 2015 by AIM Guardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 (edited) ** Sedinta saptamanala va fii pe data de 11.10.2015 ora 19:20! ** ** Sedinta nu este obligatorie! Vine doar cine doreste rank up si salariul **** Rank up puteti lua atunci cand acumulati numarul de zile, nu neeaparat la sedinta ** Edited October 9, 2015 by AIM Guardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 (edited) ** Sedinta saptamanala va fii pe data de Duminica ora 12:00. Prezenta este neobligatorie datorita anumitor probleme ** ** Vom discuta lucruri foarte importante despre viitorul acestei mafii si cine ce vom mai ramane in factiune ** *** Takashi - Leader Arms ****** Cata - Leader Drugs *** *** DmC, Obi, Slaim - Testeri *** Edited October 18, 2015 by Guardian X8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 ** Sedinta saptamanala va fii din nou la ora 12:00 [24.10.2015]. **** Vreau sa fiti in numar de cat mai mare, prezenta obligatorie, cine nu poate invoire, altfel va primii Faction Warn ** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 (edited) 28.10.2015 ** De acum incolo aveti timp pana la ora 22:00 in urmatoare zi de war sa postati evidentele pentru war [CHECK Evidente War 1st page], cele pentru Materiale / Droguri raman la fel. ** Edited October 28, 2015 by The Notorious B.I.G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 (edited) ** Maine 30.10.2015 va invoiesc de a veni la war, deoarece co lider-ul are inactivitate si nu poate intra, iar eu sunt inafara Bucurestiului cu niste probleme personale, si nu voi putea intra. Asadar va invoiesc de materiale si de war doar in aceasta zi. Succes si noroc ** Edited October 29, 2015 by The Notorious B.I.G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert.Teroristu Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wer0z Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 No free-chat here pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wer0z Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Astăzi la 20:00, vom participa la campionatul facțiunii prezența cât mai mare vă rooooog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Farfurie Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 ** Sedinta va fii maine pe data de 1.11.2015 la ora 19:40 ** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 (edited) Liderul a fost sanctionat pentru mutarea topicurilor principale in cosul de gunoi si refacerea acestora. Am refacut forumul cum era initial. Edited November 19, 2015 by Bytza Gabriel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts