Mihaita Fcsb Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Salut. Nu am mai intrat de ceva timp pe contul asta si cand am vrut sa intru imi zicea parola incorecta si pe panel are alt id de mess. Cineva mi-a spart contul. Va rog sa imi da-ti parola de la el plizzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian1307 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Nu mai ai ce sa faci. Tre sa ai grija de propriul cont. Adminii nu se mai ocupa de spargerea conturilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3Boss Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Adminii nu se ocupa de recuperarea conturilor sparte. Daca nu ai acces la email-ul de pe cont nu ti-l poti recupera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsez Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nu au cum sa te ajute. ID-ul odată ce este al tău ar trebuii sa iti stii parola. Ai putea fii cineva care doar vrea contul sau altceva. Trebuie sa ai grija cont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts