Laurentiu Cebotari Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Salut, am doua probleme cu samp-ul: 1.Cand ies din joc cu ESC si Windows Button(stiti voi ce e) si intru inapoi trebuie sa astept minim 30 de secunde pentru a intra inapoi, incerc si ALT+butonul ala (nust cum se cheama) tot nu merge 2.Cand intru intr-o masina pe vreo 10 sec mi se misca jocul maxim 4 FPS. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massive Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Salut, am doua probleme cu samp-ul: 1.Cand ies din joc cu ESC si Windows Button(stiti voi ce e) si intru inapoi trebuie sa astept minim 30 de secunde pentru a intra inapoi, incerc si ALT+butonul ala (nust cum se cheama) tot nu merge 2.Cand intru intr-o masina pe vreo 10 sec mi se misca jocul maxim 4 FPS. Multumesc. Ai un pc slab, spune detalii despre pc Sau incearca sa-ti dai setarile pe low. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu Cebotari Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 (edited) Ai un pc slab, spune detalii despre pc Sau incearca sa-ti dai setarile pe low. Stiu ca e slab, is toate pe low setarile. Specificatii:Procesor:Intel® Core2 Duo CPU T5470 @ 160GHz 1,60GHz, RAM:4,00 GB (2,99 GB usable), 32-bit. Si placa video: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Edited August 8, 2015 by LaurBoss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massive Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 (edited) Stiu ca e slab, is toate pe low setarile. Specificatii:Procesor:Intel® Core2 Duo CPU T5470 @ 160GHz 1,60GHz, RAM:4,00 GB (2,99 GB usable), 32-bit. Si placa video: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Ai placa video integrata si mananca din rami. Ai 4 GB de ram dar degeaba, 1GB de ram sunt mancati de placa video. Procesor e slabut. Nu ai ce sa ii faci decat sa-ti cumperi o placa video. Edit: du-te la start, scrie dxdiag si apasa pe tabul "display" Uita-te la "Dac type" ce tip de placa video ai, daca este interba mananca din rami, daca este externa nu mananca din rami. Pune si o poza. Edited August 8, 2015 by AIM.Luchiian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu Cebotari Posted August 9, 2015 Author Share Posted August 9, 2015 Ai placa video integrata si mananca din rami. Ai 4 GB de ram dar degeaba, 1GB de ram sunt mancati de placa video. Procesor e slabut. Nu ai ce sa ii faci decat sa-ti cumperi o placa video. Edit: du-te la start, scrie dxdiag si apasa pe tabul "display" Uita-te la "Dac type" ce tip de placa video ai, daca este interba mananca din rami, daca este externa nu mananca din rami. Pune si o poza. http://imgur.com/LMWiMwh http://imgur.com/nWSaZIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RMarius Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 http://imgur.com/LMWiMwh http://imgur.com/nWSaZIS Procesor micut, placa video integrata, mananca din rami ca naiba. Plus ca ai si windows 7, windows xp cel mai recomandat si o sa isi mai dea drumu nintel. Si alta placa video daca vrei sa faci ceva ca altfel aia integrata nu te ajuta la nimic. Incearca si cu windows xp, o sa iti citeasca tot 3gb de rami cu face windows 7 pe 32 de biti dar nu mananca asa multe resurse ca windows 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skellter Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Salut, am doua probleme cu samp-ul: 1.Cand ies din joc cu ESC si Windows Button(stiti voi ce e) si intru inapoi trebuie sa astept minim 30 de secunde pentru a intra inapoi, incerc si ALT+butonul ala (nust cum se cheama) tot nu merge 2.Cand intru intr-o masina pe vreo 10 sec mi se misca jocul maxim 4 FPS. Multumesc. ai vreun mód pe masini ceva ? Salut, am doua probleme cu samp-ul: 1.Cand ies din joc cu ESC si Windows Button(stiti voi ce e) si intru inapoi trebuie sa astept minim 30 de secunde pentru a intra inapoi, incerc si ALT+butonul ala (nust cum se cheama) tot nu merge 2.Cand intru intr-o masina pe vreo 10 sec mi se misca jocul maxim 4 FPS. Multumesc. ai vreun mód pe masini ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu Cebotari Posted August 10, 2015 Author Share Posted August 10, 2015 ai vreun mód pe masini ceva ? ai vreun mód pe masini ceva ? Da, pe infernus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massive Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Da, pe infernus. Scoate naiba modurile si baga windows xp sau cumpara o placa video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertz0r Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Sterge modurile. Daca ai Windows 10 e clar, schimba! .t/c. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts