Jump to content

reclamatie martazew abuz


SucAAr

Recommended Posts

Nick-ul tau: SucAAr666
Nick-ul celui reclamat: martazew
Detalii (+ poze, video, etc.):

Regulile scrise de Shad0w : ( In cazul in care acestea erau anunturi RP , nu stiu ce anunturi erau alea dar toti pe care i-am intrebat, au spus ca nu se face asa ceva )

 

Anunturile RP (Role-Play)
- anunturile RP sunt acele anunturi care informeaza jucatorii de pe server cu referire la orice legat de server.
ex. de anunt RP: Afara a inceput sa ploua, va recomandam sa nu plecati la drum cu masinile decapotabile.
- nu aveti voie sub nicio forma sa folositi prescurtari.
- nu aveti voie sub nicio forma sa atacati/jigniti pe cineva in aceste anunturi.
- se da un anunt RP odata la 10 minute, insa daca un coleg a dat un anunt RP, puteti da altul dupa 5 minute, dar sa fie diferenta de 10 minute intre propriile anunturi RP.
ex.: eu dau anunt RP la si :10, colegul meu poate da alt anunt RP la si :15 dar eu mai pot da unu la si :20. Diferenta dintre anunturile mele sa fie de 10 minute.
- nu aveti voie sa faceti reclama la ceva in aceste anunturi RP, sau sa va promovati un bun personal.
- Dupa A.G. se asteapta 5 minute pentru a da un anunt RP.

 

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/vkncgymi5/  ( in acest ss se vede cum face si o prescurtare , ceea ce este interzis , martor imi este regulamentul )

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/pnjh055d9/

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5wr8u9vn1/

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/g0fyqfcdp/

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/wgjtwew6l/ ( aici ce face ?! Spune " numai ma sunati ca nu raspund, vorbim la event place " .. free chat ?! nu ai /sms /call pentru asta ?! )

 

// Edit : Nu erau anunturi RP , vorbeai pe /live zici .. Daca un membru vorbea pe /live , era sanctionat banuiesc ?! Tu de ce sa nu fii ?! Din ce stiu eu ai CNN-LS / CNN-LV pentru astfel de anunturi

Link to comment
Share on other sites

Sunt socat de aceste reclamatii. ( ma faci sa rad, jur =)) )

 

Deci.

Acelea nu erau anunturi "RP" deodata ce vorbeam pe /live. (Erau niste Anunturi de interes 'public' pentru a ajuta comunitatea)

Era o activitate 'marca' News Reporters pentru a strange cat mai multa la 'Event Place' (prima activitate a fost la Aeroport LV) pentru a 'promova' comunitatea buGGed pe youtube.

 

La prima activitate am facut exact la fel. (ma mir cum de n-ai facut reclamatie si atunci =)) )

 

Prima activitate click aici.

A doua activitate click aici.

 

Daca ai vazut aceste clipulete la sectiunea de Videoclip-uri, nu inteleg reclamatia =)) (frustrare grava)

 

PS: Nu aveam cum sa dau /news 3/4 deodata.

PS2: Voi mai face si saptamana viitoare.

 

- ciu[z]

- MPPV.

Link to comment
Share on other sites

Ai scris aiurea rau anunturile alea cu "Numai sunati' care se scrie 'Nu mai" in primul rand, iar in al doilea rand, da urat in chat.
Daca nu vrei sa te sune, dai /turn off. e simplu. Nu le pasa la 500 de jucatori ca pe tine te suna X si Y. Nu poti sa faci ce vrei din chatul de /news-uri, pentru ca e vazut de o gramada de jucatori, si cum spuneam, da urat.

Iar cand faci un video, limiteaza-te la un anunt altfel e 'free chat' aiurea, si iar da urat. Sau dai /ad-uri daca nu vrei sa aiba nimeni treaba cu tine, ideea e sa nu abuzezi de comenzile News Reporters.

Sper sa nu mai vad astfel de anunturi. martazew nu primeste nimic de data asta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.