HotShot6 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Membrii ce doresc sa se alature clanului au obligatia de a posta un nou topic ce trebuie sa contina modelul de mai jos. Model de aplicatie: Nume: Varsta:Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras): Ce gen de muzica asculti? Nick : Nivel :Nume folosite anterior:Vechime pe server:Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Ce alte jocuri mai joci?:Cu cine te intelegi cel mai bine din Best Killers?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flavius1000 Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Nume:Burtea Flavius Eduar Varsta:12Autodescriere (~ 30 cuvinte):Simtit,cu cei spate ani de acasa,politicos,amuzant,cu capul pe umeri,iubitor,educat,uneori mai nervoz dar pot lasa de o parte aceasta latura,punctual,vesel,linisit,carizmatic. Locatia(Oras):Droboeta-Turnu-Severin Ce gen de muzica asculti?:Rap,dubstep si uneori metal Nick :Flavius100 Nivel :12Nume folosite anterior:Este primul pe cont de pe bugged.Vechime pe server:Circa 3 luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix_Hernandez Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Nume: Radu Mircescu Varsta: 17Autodescriere (~ 30 cuvinte): Stiu sa ma distrez, sunt prietenos si de treaba si am spirit de echipa, de aceea vreau in acest clan. Locatia(Oras): Iasi Ce gen de muzica asculti? Uhmm, cam orice, dar in general dubstep/rock. Nick : Felix_Hernandez Nivel : 5Nume folosite anterior: Nu am mai jucat pe bugged.Vechime pe server: 3 zileAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Niciodata. Ce alte jocuri mai joci?: Dota 2 si alte jocuri (mai rar).Cu cine te intelegi cel mai bine din Best Killers?: Anakin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts