AAdi Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 (edited) Nickname: Peca Serverul pe care joci: red De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Pentru ca m-am apucat de alt joc. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Ban permanent. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pai majoritatea prietenilor s-au intors si m-am intors cu ei. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sa fac record de banuri. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Mafie ca sa rup renk0 Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 14 ani si sunt din Soldanu. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, clasa a 8a. Ce alte jocuri joci?: LoLz Ai altceva de adaugat?: Caut mafie. Edited August 7, 2015 by LiGHTSTAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts