x_Daniel Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=euUAJi1JEig&feature=youtu.be Download Link: http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Replacements/Transparent-TaskBar.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alllin. Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 vreau si eu poza dupa desktop, dau +1, mersii. ON: frumos taskbar-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freaky Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 O porcărie de program. Dacă ai pc pe care să funcţioneze tâmpenia asta de program, o să-ţi meargă şi Windows Aero şi va arăta şi mult mai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_Daniel Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 vreau si eu poza dupa desktop, dau +1, mersii. ON: frumos taskbar-ul. http://i.imgur.com/n7WuGtp.jpg O porcărie de program. Dacă ai pc pe care să funcţioneze tâmpenia asta de program, o să-ţi meargă şi Windows Aero şi va arăta şi mult mai bine! " O porcarie de avatar " ai tu, cu un cioban de la tara care nu stie inafara de oi nimic. Si nu ai ce sa-mi spui ca e porcarie de program, acest program este facut de Tibi(Daca stii macar cine este). Eu doar am reprezentat program-ul, nu-ti place nu te uita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
handsome.jack Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Shitty like your face failure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_Daniel Posted August 9, 2015 Author Share Posted August 9, 2015 Shitty like your face failure. Auzi englezoiule, sau ce esti tu, shitty like you, and so you did your mom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
handsome.jack Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 (edited) ????? Learn* how to speak motherfucker Edited August 9, 2015 by ACE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Nu prea vad diferenta intre un taskbar transparent sau unul simplu. Oricum, gg pentru munca depusa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_Daniel Posted August 16, 2015 Author Share Posted August 16, 2015 Nu prea vad diferenta intre un taskbar transparent sau unul simplu. Oricum, gg pentru munca depusa ;) Aia care au windows xp, da, mai sunt si de astia, poate vreau taskbar transparent, asta e o solutie perfecta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiper GREEN Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 http://i.imgur.com/n7WuGtp.jpg " O porcarie de avatar " ai tu, cu un cioban de la tara care nu stie inafara de oi nimic. Si nu ai ce sa-mi spui ca e porcarie de program, acest program este facut de Tibi(Daca stii macar cine este). Eu doar am reprezentat program-ul, nu-ti place nu te uita. Nu cred că eşti în măsură să-l judeci pe el, avatar-ul lui este făcut sau ales la caterică.Din punctul meu de vedere, el este cu mut peste tine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_Daniel Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 Nu cred că eşti în măsură să-l judeci pe el, avatar-ul lui este făcut sau ales la caterică. Din punctul meu de vedere, el este cu mut peste tine? Ba Skippere iarăși mai comentezi? Nu ai ce să faci? Du-te la țară la bunicii tai 1 lună. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiper GREEN Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Ba Skippere iarăși mai comentezi? Nu ai ce să faci? Du-te la țară la bunicii tai 1 lună.Băi pokemonule, ştii să folosești diacriticele şi virgula?Nu mai fă tu glume de astea la mine, eşti prea slab pentru mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_Daniel Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 Băi pokemonule, ştii să folosești diacriticele şi virgula? Nu mai fă tu glume de astea la mine, eşti prea slab pentru mine. Bine ca tu vrei sa fii profesor de limba romana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freaky Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 (edited) " O porcarie de avatar " ai tu, cu un cioban de la tara care nu stie inafara de oi nimic. Si nu ai ce sa-mi spui ca e porcarie de program, acest program este facut de Tibi(Daca stii macar cine este). Eu doar am reprezentat program-ul, nu-ti place nu te uita. Dacă am "o porcărie de avatar cu un cioban" nu am voie să-mi dau cu părerea pe topic-ul tău? Iar dacă programul e făcut de Tibi, nu am voie să spun că e o porcărie? Şi ca să îţi răspund la toate, dacă nu mă uit la prezentarea ta, n-am cum şă ştiu dacă îmi place sau nu. Şi în loc să judeci membrii după avatarele de pe forum, mai bine pune mâna pe asta: Edited August 26, 2015 by Freaky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_Daniel Posted August 26, 2015 Author Share Posted August 26, 2015 Dacă am "o porcărie de avatar cu un cioban" nu am voie să-mi dau cu părerea pe topic-ul tău? Iar dacă programul e făcut de Tibi, nu am voie să spun că e o porcărie? Şi ca să îţi răspund la toate, dacă nu mă uit la prezentarea ta, n-am cum şă ştiu dacă îmi place sau nu. Şi în loc să judeci membrii după avatarele de pe forum, mai bine pune mâna pe asta: Daca consideri tu ca e " porcarie de program " inseamna ca asa parere ai si despre Tibi, fara suparare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrano Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Daca consideri tu ca e " porcarie de program " inseamna ca asa parere ai si despre Tibi, fara suparare. Nu, nu înseamnă asta. Adică doar pentru tine, pentru că nu îți poate mintea mai mult. Apropo, nu poți 'reprezenta' un program, poate să-l prezinți. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_Daniel Posted August 26, 2015 Author Share Posted August 26, 2015 Nu, nu înseamnă asta. Adică doar pentru tine, pentru că nu îți poate mintea mai mult. Apropo, nu poți 'reprezenta' un program, poate să-l prezinți. Daca era sa fie creat de mine, il prezentam, eu l-am reprezentat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin133 Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 O porcărie de program. Dacă ai pc pe care să funcţioneze tâmpenia asta de program, o să-ţi meargă şi Windows Aero şi va arăta şi mult mai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts