Jump to content

O zi din viata... (serie)

MiTzuLow
 Share

Recommended Posts

Tare.

Auzi, doar o mica sugestie, daca folosesti camhack, incearca sa folosesti mai multe unghiuri de vizualizare, da mult mai bine asa :)

Continua cu episoadele, mi-a placut :)

Toata chestia aia mi-a venit pe moment in 4 ore am facut tot (instalat mod camhack, subiect etc.)

Edited by MiTzuLow

Ooo, frumos. HateMe a iesit sa fure fer si tu nu l-ai lasat, p0zt, ne vedem pe panel.

Spune tu... m-am certat cu el pentru acest videoclip, m-a surprins in momentele mele de finete, acum nu mai pot sa fac nimic... cu acest videoclip si-a semnat sentinta, o sa serveasca drept dovada pentru viitorul meu post pe panel. HALAL COLIDER! Sa vedem de dovada are... n-are [/mdc]....

Spune tu... m-am certat cu el pentru acest videoclip, m-a surprins in momentele mele de finete, acum nu mai pot sa fac nimic... cu acest videoclip si-a semnat sentinta, o sa serveasca drept dovada pentru viitorul meu post pe panel. HALAL COLIDER! Sa vedem de dovada are... n-are [/mdc]....

Adevarat, n-are dovada [/mdc], salut, post, da mita sa retragi si ii mai faci odata. Data viitoare vino la mine ca te scap eu de el. Frumos jucat, mai vreau, am ramas surprins tot filmuletul.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.