Jump to content

AllisBOMBARDIERA paint @RED

Allis
 Share

Recommended Posts

Nu jucai tu, mai era o allis pe /c allis .raw si inca o allis la paint? Clar nu joci tu pe contul asta. Grasa slaba -1 salkf mz.

Ba soricare ba perfectule ba neauzitule tu comentezi pe forum ma inchisule in casa? ba soricare da o poza cu tine si nu mai zi de alti ca sunt urati/frumosi, prima data uita-te la tine si dupa zi de alti salotick.

Frumos tragi Vick

Eu trag slab ba!

Oo, n-a fost un best foarte mare, dar tragi excelent pentru o fata. Spune-mi si mie prima melodie te rog :o3.

N-ai ce fwte ba?

Okay, deci, am fost odata la paint si ma tineai doar in 2/2 si 3/3 =)) Si aici cam ratezi, btw dai binisor, daca erai tu pe cont :3. 

Ba soricare ba perfectule ba neauzitule tu comentezi pe forum ma inchisule in casa? ba soricare da o poza cu tine si nu mai zi de alti ca sunt urati/frumosi, prima data uita-te la tine si dupa zi de alti salotick.

Bai asta valyvaly sa mai vii la root bossulica sa-ti dau pe felie 3/3 ma gasesti cu sickolau acolo, =)) neauzit mars ba slabule. Si tu si allis 2 slabi,allis stie de ce ii zic grasa, ma stie decand tu erai inca un shit pe server =)) hai pwp, spune-i la allis ca o pupa zeus si scandal. Jegule.

Edited by Amphitryon.

Ce să zic.. Un homosexual se dă drept fată ( Allis ) şi se crede mare bun la paint.. La war numai 3/3 şi 10/10 dai, acum :-? ratare peste ratare.

Asa e m-ai prins :O Vai tu..Ce sa zic, daca sunt fata nu stiu sa dau bines?Usor baiatu` ca nu esti foc.

Bravo raraito!

Pwpic :*

Bravo shukara mea.

OFF: 

pentru tine :*

Pwp la tine :*

Potoleste-te Vick, las-o sa joace ea. =]

Nu e vickkkkkkkkkkkkk, el joaca pe Green pe contul meu atat !

Nebun Vick asta, nu fetiscano?

Gj fetita :).

Gg bombardiero.

Pupiccc <3

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.