Mariiiusss Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 (edited) Nume pe server: SunDe Level: 20 Ore jucate pe server: Vechime pe server: 1 an si 4 luni . Cea mai mare realizare pe bugged: SIncer sa va spun cea mai mare realizare este prieteni pe care i-am facut pe acest server minunat. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu am fost banat niciodata. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SunDe Poza cu invitatia: http://imgur.com/AsIFLnz Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Spartan, Sapiliff, Reyxo. Planuri de viitor pe server: Sa devin Lider intr-o factiune sau Helper. Prenume: Marius Varsta reala: 16 ani Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Marius, am varsta frumoasa de 16 ani si locuiesc in Pitesti judetul Arges. Sunt un baiat de treaba, serios, cu cei sapte ani de acasa, cu capul pe umeri, glumet, prietenos. Sunt o fire ambitioasa, timida ( uneori ), cu spirit de echipa, ma integrez repede intr-un grup si imi place sa imi fac prieteni noi tot timpul. In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii la o caterinca sau la un suc si imi place sa ma plimb cu rolele si cu bicicleta Planuri de viitor: Sa devin cineva important in lume. Edited August 7, 2015 by S u n D e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BYTA12 Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 level 20 vechime de 1 an si 4 luni? e clar joci pe 100 de conturi faceti-va un cont si gata.. nu 10 neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrix Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 (edited) Neutru. Edited August 8, 2015 by ThatGuy.GFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Varasciuc Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 X3 neutru. Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts