Jump to content

Grove Street Family' (inainte de war)

Martaz.
 Share

Recommended Posts

.Hmm .. inainte sa vin in Grove Street cu Ionut.Xc auzisem si eo vestile despre "AimBot & Wall" si cand am intrat era super fain . Radeau pe /f(amily chat) si era smecher , uniti la war si activi

Adevărat. Cum spune proverbul: ”Nu judeca cartea după copertă” :-j

chestia cu aimbot'ul&wallu este chiar falsa.Frate serios acuma nu mai bagati strambe pe aici :)) Oricum Grove este o mafie unita si civilizata , liderul e cel mai tare dintre toti si au un limbak adecvat.Oricum GG:)

chestia cu aimbot'ul&wallu este chiar falsa.Frate serios acuma nu mai bagati strambe pe aici :)) Oricum Grove este o mafie unita si civilizata , liderul e cel mai tare dintre toti si au un limbak adecvat.Oricum GG:)

Good job omule , macar frati imi raman alaturi ;)

Am intrat am vazut cum dau aim si am iesit

Da Denise cu toti folosim acelasi aim . Stii care este ? Folosim mana dreapta/stanga . Fata de tine ei au jucat mai mult timp si stiu sa traga calumea daca tu esti invidios dute frate in offline si batei pe aia ca macar pe aia poti sa-i omori =)) sau la cat de bbun esti si aia te bat > Uite aimul meu vrei si tu unu ? Iti recomand sa exersezi muuuuult si bineIMG00182_20130617_1123.jpg

Edited by IMakeTheRules

Dynamic oamenii pun in videoclipuri ce melodii vor . Daca tu iti faci un videoclip si mie nu-mi place melodia ti-ar comveni sa-ti postez asta?

Cui ii pasa , tu ai dreptul sa ma critici eu am dreptul sa nu imi pese , scuze ca ma bag dar sunt doar rasist :) .

Eu nu inteleg de ce mare majoritate a playerilor de pe server zic ca Ionut.Xc da aim pe skype la membrii din factiunea la care el este lider (Grove Street) pentru ca eu stiu ca Ionut.Xc este un player foarte corect, activ etc. Dupa cum zicea si eNdz0r: "Nu judeca cartea dupa coperta".

Daca nu ati fost in Grove si nu stiti cum este aici nu comentati , aici toti suntem uniti civilizati distractie si foarte multa caterinca;)

Despre povestea cu aim si wall, normal unii care au fost dati afara pentru ca nu sunt in stare sa faca un kill la war si incalca regulamentul sunt invidiosi si fac posturi aiurea...

Edited by DarkApolo

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.