Jump to content

Reclamatie Nexus_Cross mute aiurea

KHERO ZEN

Recommended Posts

Nick-ul tau: BeViPlex.
Nick-ul celui reclamat: Nexus_Cross
Detalii (+ poze, video, etc.):  160sa_mp_015.png

I-am zis lui Nexus_Cross sa vina putin in jail cu mine sa vad daca poate rezista la atacul meu. M-a omorat si nu am ajuns inapoi in jail cu el , asa ca am rugat pe [seT]WinteR sa-mi dea kill pentru a-i "da in gura lui Nexus" ceea ce inseamna a-l bate. Nu inteleg ce limbaj am avut de am luat mute.

Nick-ul tau: BeViPlex.

Nick-ul celui reclamat: Nexus_Cross

Detalii (+ poze, video, etc.):  160sa_mp_015.png

I-am zis lui Nexus_Cross sa vina putin in jail cu mine sa vad daca poate rezista la atacul meu. M-a omorat si nu am ajuns inapoi in jail cu el , asa ca am rugat pe [seT]WinteR sa-mi dea kill pentru a-i "da in gura lui Nexus" ceea ce inseamna a-l bate. Nu inteleg ce limbaj am avut de am luat mute.

Afirmatia ta mi s-a parut aiurea deoarece unde locuiesc eu, afirmatia data nu inseamna deloc sa dai bataie , ce inseamna iti pot spune confidencial.

Se observa si in poza adusa de tine ca ai facut spam in jail , Nexus_Cross a inteles altceva prin cuvintele folosite de tine si te-a sanctionat.

@@Nexus, mute-ul a fost destul de aiurea. V-am mai zis sa lasati adminiii sa se ocupe de sanctiuni, d-aia sunt admini si nu helperi.

Dupa cum v-am mai spus, foloseste comanda de /mute doar in cazuri speciale, si cand nu e un admin online.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.