Jump to content

Yakuza - Propuneri


Bogdan1996

Recommended Posts

Nume : Origamy

Rank : 1 (assasin)

Propunerea :

                -Cand atacam : sa ne impartim in 2 grupe (una mare si alta mica) . Grupa mare sa stea la baricada , iar grupa mica are voie sa stea ma ofensiv si sa atace adversarii daca se aproprie.In caz ca este un numar mare de adversari care se aproprie , grupa mica se retrage si se plaseaza mai defensiv. Daca e un adversar sau 2 grupa mica ( toata lumea din grupa mica) merge pe el ca sa nu moara nimeni.

                -Cand suntem atacati : sa ne impartim in 4 grupe (A,B,C,D - acelasi numar de membrii in fiecare grupa).Fiecare grupa va avea un lider. Grupele vor inconjura adversarii si cand liderul mafiei da semnal intram in ei. In caz ca sunt prea multi vom ataca lafel dar vom trage de la distanta un anumit timp ca sa omoram o parte din ei. Daca cineva din yakuza moare revine la grupa lui (Ex:A) si isi reia pozitia. Daca cineva nu asculta de liderul grupei ... va fi sanctionat.

               

                 Si va rog si cand atacam si cand suntem atacati sa nu iesiti de pe turf !!       

                                        Pentru ca : 1# nu se pune scor 

                                                          2# putem sa luam fail aiurea

Link to comment
Share on other sites

Nume :PitiqOuT

Rank :5

Propunerea :1. Ca skinul de lider assasin sa fie skin pentru testeri, pentru ca skinul de tester seamana cu alte skinuri si ne confunda

 2. Nume rank 5: Giovani Teroristo

Link to comment
Share on other sites

Nume :RaZz

Rank :1

Propunerea :Eu as vrea sa facem targ de arme si droguri ca sa facem bani.Toti banii care i-am adunat ii folosim pentru cumpararea de mats si drugs si daca ne mai ramane ii depunem in seif.Si as vrea denumirea de la rank 7 sau 6 Boss

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nume: D3agl3

Rank: 1 (asasin)

Propunere: - Propun sa se face doua echipe pentru war. Prima echipa ( Ea se ocupa de ofensiva ) este formata din 4-5 membri iei fiind cei mai buni la deagle si m4. Aceasta sa aiba un LIDER ca sa nu umble ca bezmetici singuri ca sa moara. Acel lider ii va coordona sa fie uniti. Aceasta echipa sa actioneze atunci cand sunt 2-3 rivali in fata care nu ataca. A doua echipa  (ea se ocupa cu defensiva) este formata din retul de membri care nu sunt in prima echipa. Ei vor forma o baricada in cel mai sigur loc. Aceasta echipa va avea si ea un Lider de care trebuie sa asculte ca sa nu se duca inainte sau sa se lase omorat.

 

                   - Propun sa fie antrenamente mai dure nu numai ca sa facem duele deagle 1vs1. La war nu esti 1vs1 esti 1 vs 2-3 sau chiar mai multi. Sa se faca antrenamente in locuri mai restranse undeva la tara / camp unde putem forma baricade. La antrenamente sa fie doua echipe. Una care ataca formata din cei mai buni care stiu sa traga cu arma / stiu sa asculte. Cealalta echipa sa formeze o baricada iar acolo sa astepte echipa care ataca. Fiecare echipa va avea cate un LIDER. Respectiva echipa trebuie sa asculte de Liderul de la echipa. Liderul Factiuni sa vad progresele celor care ataca si celor care apara. Asa putem sa ne dam seama unde avem puncte slabe sau puncte Forte.

 

Am scris cu, culoarea rosie Lucrurile Foarte Importante.

Iar cu, culoarea albastra Lucrurile esentiale fiind si ele Importante.

Link to comment
Share on other sites

Nume : D3agl3

Rank : 1

Propunerea : Propun ca sa facem antrenamente in diferite locuri mai rastranse ca sa  nu ne vada ceilalti adversari. Am gasit niste locuri foarte linistite si rastranse unde putem face antrenamente. Antrenamentele sa se faca ca si un sistem de war. Cu doua echipe. Una care face baricada alta care ataca. Stiu ca m-am repetat ca mai sus da asta e :)) . Si cei care mor la antrenament trebuie sa stea HQ si sa astepte in liniste pana ceilalti termina antrenamentul.

 


Link to comment
Share on other sites

1 la mana : Skinul de lider asasin nu se schimba si nu o sa se schimbe niciodata poate doar daca ies eu din yakuza :)

2 la mana : Skinul de tester nu se confunda pt ca e singurul fara bandana la cap .. el si cu ala de antrenor ... ai zis asta doar pt ca iti place skinu meu ... 

3 la mana : Buna ideea cu 2 echipe 

4 la mana : Nu uitati 1 la mana si 2 la mana

5 la mana : Bafta !

Link to comment
Share on other sites

Nume : Origamy


Rank : 5(tester)


Propunerea : 


                Am putea sa facem ca un ''antrenament war'' astfel:


1# facem 2 echipe


2# cele 2 echipe vor lua rent diferit


3# una din echipe face o baricada pe un anumit turf


4# echipa ramasa ataca baricada


5# echipele se vor lupta timp de 15 minute


6# arme se vor lua de la altii membrii ai echipei


7# in fiecare casa va sta cate un membru yakuza care NU va participa sa numere de cate ori mor membrii respectivei echipe (vom sta toti pe rand )


              Astfel am putea realiza un ''antrenament war''! ;) 


 

Link to comment
Share on other sites

Nume : KeNNveLoUs

Rank : 1

Propunerea : Cand ne aparam sa ne impartim in 4 grupe ( grupele sa fi facute inainte de war si playeri din ele sa stie in ce grupa sunt ) si sa intram in ei din locuri diferite . Daca ei au o baricada in forma de cerc , sa fim anuntati de cineva ce se va duce sa vada ce fac adversarii .

 

 Baricadele sa incercam sa le facem cat mai solide si daca se poate in forma de cerc , asa nu vom putea fi incercuiti .

Link to comment
Share on other sites

Nume : Junk

Rank : 2

Propunerea : Numele la rankuri , as propune ca liderul mafiei Yakuza sa selecteze numele pentru cateva rankuri , alegand dintre urmatoarele nume :

-Hatamoto

-Bakuto -4

-Kumicho - 2

-Inagawa - 3

-Kobun - 1

-Oshima -5

-Tekya

-Jiraya

-Babuto.

Link to comment
Share on other sites

Update la skinuri Yakuza avand culoarea luata de Surenos culoarea membrilor yakuza se va modifica in aceasta .


 


Lider:


Skin_120.png


Antrenor:


Skin_117.png


Lider grupari:


Skin_186.png


Drugs dealer :


Skin_121.png


Arms dealer


Skin_122.png


Asasin:


Skin_123.png


Fata :


Skin_169.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.