Bogdan1996 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 In accest Topic doar membri Yakuza au dreptul de a posta sugestii pentru forum ! Ex : Topic Nou , Nume la rank , etc .. Model de Postare : Nume : Rank : Propunerea : Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaGiCoNs Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Nume : MaGiCoNs Rank : 5 Propunerea : Sa iti schimbi numele in Boghy_Macelarul Link to comment Share on other sites More sharing options...
origamy0 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Nume : Origamy Rank : 1 (assasin) Propunerea : -Cand atacam : sa ne impartim in 2 grupe (una mare si alta mica) . Grupa mare sa stea la baricada , iar grupa mica are voie sa stea ma ofensiv si sa atace adversarii daca se aproprie.In caz ca este un numar mare de adversari care se aproprie , grupa mica se retrage si se plaseaza mai defensiv. Daca e un adversar sau 2 grupa mica ( toata lumea din grupa mica) merge pe el ca sa nu moara nimeni. -Cand suntem atacati : sa ne impartim in 4 grupe (A,B,C,D - acelasi numar de membrii in fiecare grupa).Fiecare grupa va avea un lider. Grupele vor inconjura adversarii si cand liderul mafiei da semnal intram in ei. In caz ca sunt prea multi vom ataca lafel dar vom trage de la distanta un anumit timp ca sa omoram o parte din ei. Daca cineva din yakuza moare revine la grupa lui (Ex:A) si isi reia pozitia. Daca cineva nu asculta de liderul grupei ... va fi sanctionat. Si va rog si cand atacam si cand suntem atacati sa nu iesiti de pe turf !! Pentru ca : 1# nu se pune scor 2# putem sa luam fail aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pose Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Nume : poSe.mQ Rank : 1(boss mafiot) Propunerea : BOGHYMACELARUL si sa redenumeasca yakuza in MACELARII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiq Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Nume :PitiqOuTRank :5Propunerea :1. Ca skinul de lider assasin sa fie skin pentru testeri, pentru ca skinul de tester seamana cu alte skinuri si ne confunda 2. Nume rank 5: Giovani Teroristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Nume :RaZz Rank :1 Propunerea :Eu as vrea sa facem targ de arme si droguri ca sa facem bani.Toti banii care i-am adunat ii folosim pentru cumpararea de mats si drugs si daca ne mai ramane ii depunem in seif.Si as vrea denumirea de la rank 7 sau 6 Boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nume: D3agl3 Rank: 1 (asasin) Propunere: - Propun sa se face doua echipe pentru war. Prima echipa ( Ea se ocupa de ofensiva ) este formata din 4-5 membri iei fiind cei mai buni la deagle si m4. Aceasta sa aiba un LIDER ca sa nu umble ca bezmetici singuri ca sa moara. Acel lider ii va coordona sa fie uniti. Aceasta echipa sa actioneze atunci cand sunt 2-3 rivali in fata care nu ataca. A doua echipa (ea se ocupa cu defensiva) este formata din retul de membri care nu sunt in prima echipa. Ei vor forma o baricada in cel mai sigur loc. Aceasta echipa va avea si ea un Lider de care trebuie sa asculte ca sa nu se duca inainte sau sa se lase omorat. - Propun sa fie antrenamente mai dure nu numai ca sa facem duele deagle 1vs1. La war nu esti 1vs1 esti 1 vs 2-3 sau chiar mai multi. Sa se faca antrenamente in locuri mai restranse undeva la tara / camp unde putem forma baricade. La antrenamente sa fie doua echipe. Una care ataca formata din cei mai buni care stiu sa traga cu arma / stiu sa asculte. Cealalta echipa sa formeze o baricada iar acolo sa astepte echipa care ataca. Fiecare echipa va avea cate un LIDER. Respectiva echipa trebuie sa asculte de Liderul de la echipa. Liderul Factiuni sa vad progresele celor care ataca si celor care apara. Asa putem sa ne dam seama unde avem puncte slabe sau puncte Forte. Am scris cu, culoarea rosie Lucrurile Foarte Importante. Iar cu, culoarea albastra Lucrurile esentiale fiind si ele Importante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
origamy0 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Aceeasi idee de atac am scris cu culoare albastra mai sus dar stii cum se spune geniile gandesc lafel ;):D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaGiCoNs Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nume : MaGiCoNs Rank : 5 Propunerea : La rank 5 sa pui Macelaru-Sef sau Valorosul de etc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nume : D3agl3 Rank : 1 Propunerea : Propun ca sa facem antrenamente in diferite locuri mai rastranse ca sa nu ne vada ceilalti adversari. Am gasit niste locuri foarte linistite si rastranse unde putem face antrenamente. Antrenamentele sa se faca ca si un sistem de war. Cu doua echipe. Una care face baricada alta care ataca. Stiu ca m-am repetat ca mai sus da asta e :)) . Si cei care mor la antrenament trebuie sa stea HQ si sa astepte in liniste pana ceilalti termina antrenamentul. Aici avem mai multe imagini cu locurile pentru antrenament: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/36lpkve2/bdbd3d04/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandu Gabi Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Cred ca D3agl3 a avut o idee buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudy1995 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 1 la mana : Skinul de lider asasin nu se schimba si nu o sa se schimbe niciodata poate doar daca ies eu din yakuza :) 2 la mana : Skinul de tester nu se confunda pt ca e singurul fara bandana la cap .. el si cu ala de antrenor ... ai zis asta doar pt ca iti place skinu meu ... 3 la mana : Buna ideea cu 2 echipe 4 la mana : Nu uitati 1 la mana si 2 la mana 5 la mana : Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
origamy0 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nume : Origamy Rank : 5(tester) Propunerea : Am putea sa facem ca un ''antrenament war'' astfel: 1# facem 2 echipe 2# cele 2 echipe vor lua rent diferit 3# una din echipe face o baricada pe un anumit turf 4# echipa ramasa ataca baricada 5# echipele se vor lupta timp de 15 minute 6# arme se vor lua de la altii membrii ai echipei 7# in fiecare casa va sta cate un membru yakuza care NU va participa sa numere de cate ori mor membrii respectivei echipe (vom sta toti pe rand ) Astfel am putea realiza un ''antrenament war''! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Nume : BuLLyZoR Rank : 1 Propunerea : Propun ca antrenamentele sa se desfasoare in putiu adica in Camp...Am gasit un loc retras de lume unde putem face antrenamentele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNnVeLoUs Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nume : KeNNveLoUs Rank : 1 Propunerea : Cand ne aparam sa ne impartim in 4 grupe ( grupele sa fi facute inainte de war si playeri din ele sa stie in ce grupa sunt ) si sa intram in ei din locuri diferite . Daca ei au o baricada in forma de cerc , sa fim anuntati de cineva ce se va duce sa vada ce fac adversarii . Baricadele sa incercam sa le facem cat mai solide si daca se poate in forma de cerc , asa nu vom putea fi incercuiti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxic Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Nume :xT0Xyx Rank : 1 Propunerea : La antrenamene sa le facem la ora 20:00 si sa mergem toti paint pentru a numai consuma mats de la noi de la hq si este mult mai bine asa cred eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
origamy0 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 La paintball nu e antrenament , e killareala ca nebunii si mats le facem repede daca muncim ca o echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonix Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Nume : Kid0r.Rank : 1Propunerea : Sa faciem un nou topic: Discutii Generale, toate factiunile au Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 Nume : Kid0r. Rank : 1 Propunerea : Sa faciem un nou topic: Discutii Generale, toate factiunile au avem si noi asa ceva doar ca se numeste Yakuza - Discutii intre membrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonix Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 avem si noi asa ceva doar ca se numeste Yakuza - Discutii intre membrii ooo... E bine de stiut :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiq Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Nume :PitiqOuTRank :1Propunerea :Schimbarea numelui de caine de la rank 1 (SHATEI) in orice altceva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulinkov Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 '; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulinkov Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Nume : Junk Rank : 2 Propunerea : Numele la rankuri , as propune ca liderul mafiei Yakuza sa selecteze numele pentru cateva rankuri , alegand dintre urmatoarele nume : -Hatamoto -Bakuto -4 -Kumicho - 2 -Inagawa - 3 -Kobun - 1 -Oshima -5 -Tekya -Jiraya -Babuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraga Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Update la skinuri Yakuza avand culoarea luata de Surenos culoarea membrilor yakuza se va modifica in aceasta . Lider: Antrenor: Lider grupari: Drugs dealer : Arms dealer Asasin: Fata : Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSx. Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Nume: JoinT. (Shafu) Rank : 4 Propunerea : Vreau ca in factiune sa fie setat un lider drugs.Ca sa avem droguri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.