Cristi Bah Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Nick: Se[N]zorVarsta: 16 ani.Nume adevarat: Scurtu CristianO scurta autocaracterizare: Sunt un baiat activ, cu simtul umorului, am cei 7 ani de acasa, imi place sa imi fac prieteni noi, sunt capabil sa lucrez in echipa, imi place sa comunic si nu sunt genul sa las sa fiu calcat in picioare.Experienta pe SAMP: 3 ani.Experienta de lider: Am mai fost lider la Grove Street dar nu pe red/blue/green bugged.Alte precizari: Sper sa primesc o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 lasa-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doofenshmirtz Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 vrei si admin? sa stiu daca iti dau Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoYo22666 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Copilasii?Nu se fac cereri pentru lider,este un server de teste,unde poti sa testezi buguri/server.Admin/helper/lider ia doar cei care au avut/au functii pe red/blue/green,asa ca Move Bitch Get Out Of Way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyNorbert Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.