Jump to content

Cerere - Kazemaru - Rank 5 Las Venturas Paramedic Department - 66 days.

KazemaruL

Recommended Posts

Nickname: Kazemaru.

Nick-uri anterioare: Nu am avut.

Ce vârsta ai?: 14 ani.

Din ce oraș ești?: Bacau.

Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): http://imgur.com/7Bbv9hH

Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/Kazemaru

Ai mai făcut parte din Young Republicans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut parte.

* Daca ai mai fost în Young Republicans, de ce vrei să revii (doar pentru cei care au mai fost în clan)?: Nu am mai facut parte din acest clan.

Ce hobby-uri ai: Hobby-urile mele sunt handbalul, fotbalul, mersul pe bicicleta si multe alte chestii. De obicei imi place sa merg cel mai mult cu bicicleta pe distante mai lungi.

De ce vrei să intri în clan: In primul rand doresc sa ma alatur acestui clan deoarece stiu ca nu "oricine" poate ajunge la performanta de a face parte din acest clan si sunt constient de asta.Imi doresc sa fac parte din clan deoarece de-a lungul timpului am reusit sa imi dezvolt o parere foarte buna atat despre acest clan cat si despre membrii acestuia care in continuare continua sa ma uimeasca prin comportamentul lor fata de alti jucatori prin care dovedesc ca merita sa faca parte din acest clan. In al doilea rand, imi doresc sa ma alatur clanului deoarece simt ca sunt pregatit sa fac parte din acesta chiar daca pana acum nu am avut asa mari realizari dar sunt convins ca in viitorul apropriat ele nu vor intarzia sa apara. O mare atractie catre acest clan este multimea de prieteni care ma asteapta cu bratele deschise in acest clan ( cativa prieteni care fac parte din clan: Joan, Edward., wart00[], Blasen[] si multi altii ). Imi doresc din toata inima ca prima mea realizare pe serverul green buGGed sa fie aceasta invitatie in clanul Young Republicans in care, dupa cum spuneam, nu oricine poate ajunge sa faca parte din acest clan minunat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.