KazemaruL Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Nickname: Kazemaru. Nick-uri anterioare: Nu am avut. Ce vârsta ai?: 14 ani. Din ce oraș ești?: Bacau. Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): http://imgur.com/7Bbv9hH Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/Kazemaru Ai mai făcut parte din Young Republicans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut parte. * Daca ai mai fost în Young Republicans, de ce vrei să revii (doar pentru cei care au mai fost în clan)?: Nu am mai facut parte din acest clan. Ce hobby-uri ai: Hobby-urile mele sunt handbalul, fotbalul, mersul pe bicicleta si multe alte chestii. De obicei imi place sa merg cel mai mult cu bicicleta pe distante mai lungi. De ce vrei să intri în clan: In primul rand doresc sa ma alatur acestui clan deoarece stiu ca nu "oricine" poate ajunge la performanta de a face parte din acest clan si sunt constient de asta.Imi doresc sa fac parte din clan deoarece de-a lungul timpului am reusit sa imi dezvolt o parere foarte buna atat despre acest clan cat si despre membrii acestuia care in continuare continua sa ma uimeasca prin comportamentul lor fata de alti jucatori prin care dovedesc ca merita sa faca parte din acest clan. In al doilea rand, imi doresc sa ma alatur clanului deoarece simt ca sunt pregatit sa fac parte din acesta chiar daca pana acum nu am avut asa mari realizari dar sunt convins ca in viitorul apropriat ele nu vor intarzia sa apara. O mare atractie catre acest clan este multimea de prieteni care ma asteapta cu bratele deschise in acest clan ( cativa prieteni care fac parte din clan: Joan, Edward., wart00[], Blasen[] si multi altii ). Imi doresc din toata inima ca prima mea realizare pe serverul green buGGed sa fie aceasta invitatie in clanul Young Republicans in care, dupa cum spuneam, nu oricine poate ajunge sa faca parte din acest clan minunat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Te stiu de cand eram colegi in paramedic si mi-a placut comportamentul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hortez Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 , O persoana ok, mi-ai fost coleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geala Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 te cunosc si esti capabil si foarte activ, indeplinesti conditiile minime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_petrut00 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 , in Alliance mi-ai facut o impresie buna + aplicatie frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webster Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Activ, responsabil si un comportament foarte ok. Meriti votul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zek100 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Indeplinesti cerintele minime si esti destul de activ. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy Marina Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Esti un coleg de treaba si activ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soryn Spts Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Indeplinesti conditiile, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kheops Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 De treaba si o persoana de incredere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasen Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Indeplinesti conditiile minime si esti un coleg de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrixuS Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Ai un fh splendid esti destul de activ si cred ca meriti sa intri in acest clan de si tocmai asta vei primi un pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuky Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Ai un comportament ok si indeplinesti conditiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeJays Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 in ciuda varstei, ai o descriere foarte frumoasa, nu multi au o astfel de gandire la varsta ta. Pari de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
easyw0w Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Îndeplinesti conditiile, băiat la locul lui si activ. succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin. Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Iti acord acest pro deaorece indeplinesti conditiile cerute de clan si ai rezistat destul de mult timp in factiune Paramedic Departament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F L O R I N S A L A M Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Iti acord por deaorece indeplinesti conditiiile cerute de clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeaR Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Indeplinesti coditiile minime si meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virgil123 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 , esti un baiat foarte de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyNorbert Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyNorbert Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.