Laurentiu Cebotari Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Salut, astazi o sa va arat un mod pentru pasionatii de masini retro care inlocuieste masina Sentinel-dar merge pe orice masina cu 4 usi, modul nu are bug-uri, iar componentele de sub capota, cat si interiorul este detaliat si frumos. Link:http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/55438-bmw-m5-na-spec-us-spec-1985.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
saNky. Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 (edited) Urat . Edited August 11, 2015 by Longvnstalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu Cebotari Posted August 11, 2015 Author Share Posted August 11, 2015 Urat . Citeste bine, eu am zis clar ca e pentru pasionatii de masini retro, acum daca iti place un X6 nu mai comenta ca prostu aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saNky. Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Citeste bine, eu am zis clar ca e pentru pasionatii de masini retro, acum daca iti place un X6 nu mai comenta ca prostu aici. Daca m'as cobora la mintea ta ar incepe caini sa'mi manance din traista ! S@L P@ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu Cebotari Posted August 11, 2015 Author Share Posted August 11, 2015 Daca m'as cobora la mintea ta ar incepe caini sa'mi manance din traista ! S@L P@ !!! Se vede dupa limbaj ce minte ai(S@L P@) daca nu iti plac masinile retro atunci dute pe alte topicuri si poate iti plac alea, nu veni aici si da reply degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saNky. Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Se vede dupa limbaj ce minte ai(S@L P@) daca nu iti plac masinile retro atunci dute pe alte topicuri si poate iti plac alea, nu veni aici si da reply degeaba. Nu eu am jignit jmechere. Salut . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu Cebotari Posted August 11, 2015 Author Share Posted August 11, 2015 Nu eu am jignit jmechere. Salut . Salut,(jmechere) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saNky. Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Salut,(jmechere) Arata mai frumos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
K E N Z O Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Glume de AIM. ON: Fain mod-ul. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu Cebotari Posted August 24, 2015 Author Share Posted August 24, 2015 Glume de AIM. ON: Fain mod-ul. :) Ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts