Jump to content

Reclamatie Drake nesanctionare

VIBER

Recommended Posts

Nick-ul tau: VIBER
Nick-ul celui reclamat: Drake
Detalii (+ poze, video, etc.): nu l-a sanctionat pe endios666 mi-a tat punish aiurea in jail nu are nici o dovada ca m-am batut abia intram de cateva secunde se vede si in poza. si el mi-a dat punish pe ce motiv???????

Asta e reclamatia mea 

Nick-ul tau: VIBER
Nick-ul celui reclamat:Endios666

Descriere a situatiei: ma arestat si dupa cateva secunde mi-a dat tazer :|. vreau si eu sa vad pt ce mi-a dat tazer aiurea (DOVADA nu vorbe)

Dovezi (poze, video, etc.): http://www5.picturepush.com/photo/a/13338448/img/reclamatie/gta-sa-2013-06-17-15-28-18-42.jpg

Asta e raspunsu lui:

Da..ti-am dat tazer..si ce? ai inceput sa te bati in jail...vrei acum sa stau lipit cu degetul de f8 pt ca voi mintiti in ultimul hal? asa si am dat tazer..poate era un control de rutina(anti-drog)

Ti-am dat tazer si ce? cum vine asta adica ne apuca si dam tazer si wanted asa de capu nostru ca asa ne-a venit noua nu? interesant la cum sa ajuns in pd dau tazer ca asa vreau eu ..............mda........

Si asta e raspuns de lider?????? 

Punish se poate da din 2 motive:

1. Control,

2. Te bati in jail.

Nu putem face ss la toti care se bat aiurea in jail.

Acesta reclamatie este non-sens.

Endios666 nu primeste nimic.

Cum adica "Nu putem face ss la toti care se bat aiurea in jail." ???? poti si atunci cum dovestesti tu ca mi-ai dat punish de ex????

ASTA SCRIE IN REGULAMENT -> ! ! Nu actionati fara dovezi (poza sau video), in caz ca sunteti reclamati si nu aveti dovezi o sa primiti FW sau avertisment verbal, in functie de gravitatea faptei (2 avertisemnte verbale=1 FW). LA 3 FW sunteti demisi automat."

Vreau sa vad dovada cum ca m-am batut. ca

Halal dupa ce ii fac reclamatie isi schimba decizia mama ce lideru bun esti tu ma .......... 
Asa face si curtea suprema dupa ce da un verdict vine peste 10 minute si zice ca nu stai nu era asa era invers :-j

Esti amuzant rau de tot =))))))))))))) mai inaite zice-ai ca primeste av verbal. acum iar da-i edit spunand ca nu primeste nimic. e clara treaba....

app vezi ca si eu am fost in departamente si pentru asa ceva iti trebuie dovada ;) 

oricum esti varza n-am ce sa cer...... dupa 2 editari acum e da acum e ba se intelege poti sa faci bors ;)

app lasa alt adim sa raspunda nu tu pentru ca tu esti reclamat ;)

Faci reclamatie pentru un punish? Ce faci asa interesant in jail de te-ai suparat ca ai luat punish?

Nu se face poza pentru orice punish. E greu sa faci 1000 de poze la fiecare bataie din jail. Nu e obligat nimeni sa faca poza si daca cineva abuzeaza de asta, dai /report pe server si ne ocupam noi, vedem in loguri toate punish-urile date si in ce interval de timp. Daca se dovedeste ca a abuzat, il sanctionam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.