Jump to content

Cerere HerbageN1 - Paramedic Department LV, 69 zile.

HerbageN1

Recommended Posts

Nickname: Pe Green folosesc nickname-ul HerbageN1.

Nick-uri anterioare: Nu am alte nick-uri.

Ce vârsta ai?: Implinesc douazeci si unu de ani in octombrie.

Din ce oraș ești?: Locuiesc in Galati de 3 ani dar sunt bucurestean.

Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): Click

Profilul de pe panel (link): Click

Ai mai făcut parte din Young Republicans? Daca da, de ce ai ieșit?: N-am mai facut parte din acest clan.

* Daca ai mai fost în Young Republicans, de ce vrei să revii (doar pentru cei care au mai fost în clan)?: -

Ce hobby-uri ai: Fotografia, este unul dintre cele mai frumoase hobby-uri din lume, dar cand vine vorba de Internet/calculator sunt un gamer inrait.

De ce vrei să intri în clan: Este un clan cu pretentii foarte mari, nu multi pot intra in acest clan. Este intr-adevar un clan special din care fac parte, cred eu, numai oameni bine educati. Probabil de aceea atrage foarte multi jucatori printre care si pe mine.

5agt4Da.png

Te cunosc de ceva timp deci pot spune ca te cunosc. Mai Herbagen, esti la locul tau, cu capul pe umeri, dar uneori esti lenes. Deci dupa cum vad ai voturi numai de PRO, apuca-te sa inveti regulamentul si toate topicurile.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.