Zoro. Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Nume pe server: [WD]GaByTzZzU Level: 34 Ore jucate pe server: 915 Vechime pe server: 1 an si ceva. Cea mai mare realizare pe bugged: O realizare am cu prietenii si a doua r3 in SI SF Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Da, am avut 3 warn-uri. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/[WD]GaByTzZzU Poza cu invitatia: http://imgur.com/MHh51Vm Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: SPARTAN , Bogdy220300 , gTs. , SfanTu si xProkiLL am fost coleg cu el in alt clan nujj daca ma mai stie. Planuri de viitor pe server: Pe viitor as dori sa ajung helper sau lider la o factiune. Prenume: Gabi. Varsta reala: 16 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Gabi, am 16 ani si sunt din Oradea. Sunt o fire creativa, respectuoasa, responsabila, cu cei 7 ani de acasa, am simtul umorului, muncitor si optimist. Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu, zic eu. Stiu sa impun respect, ca la randul meu sa fiu respectat de catre ceilalti. In timpul liber prefer sa ies cu prietenii prin oras, ori pe jos, ori cu bicicletele, sa practic fotbal sau sa ma joc SA:MP. Sunt un baiat desptept, inteligent, stiu sa scriu corect din punct de vedere gramatical, cu o situatie scolara foarte buna. Invatatul ocupa un loc foarte important in viata mea, pentru a-mi putea forma o cariera in viitor. Planuri de viitor: Pe viitor vreau sa ajung un mecanic bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 (edited) Contra - Nu ai deloc FH la nivelul tau si nici nu ma mira asta, doar ai 900 de ore jucate. Edited August 11, 2015 by ThatGuy.GFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhenomeN. Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrix Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Contra, ce a zis si thatguy, respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNoNiNo. Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Contra, imi pare rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 (edited) Respins. Edited August 12, 2015 by ThatGuy.GFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts